جناب حمید من قدم به قدم کارهایی رو که گفتید اینجا انجم می دهم تا مشکلات مشخص شود
خوب من دو گروه کاربران برنزی و کاربران نقره ای را ایجاد کردم در حالیکه گروه پدر آنها "عمومی" بود.نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من دسترسی برنزی را ایجاد کردم و گروه کاربران برنزی را به آن اختصاص دادمنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دسترسی نقره ای را هم ایجاد کردم و گروه کاربران نقره ای و برنزی را به آن اختصاص دادم.
دو عدد یوزر به نام برنز و نقره ایجاد کردم و هر کدام علاوه بر اعضا به گروههای خودشان نیز اختصاص داده شد.نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا دو مطلب تست منتشر میکنم با قابلیت مطلب ویژهنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکی را اختصاص می دهم به کاربران برنزی
و یکی را اختصاص می دهم به کاربران نقره ای
انتظارم این است که وقتی کاربر برنزی بوگ این می کند فقط مطلب مربوط به خودش را ببیند
و وقتی کاربر نقره ای لاگ این میکند هم مطلب نقره ای را ببیند و هم مطلب برنزی را
حال واقعیت این است
برنز که لوگ این میکند هم مطلب برنز را می بیند و هم مطلب نقره ای را
و وقتی نقره لوگ این میکند فقط مطلب نقره را میبیند و برنز را نمی بیند
یعنی دقیقا بر عکس انتظار
حال نظر شما چیست؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)