-
سلام
خب هرکسی هزینه زمانی که صرف میکند را میگیرد ! شما برای جوملا (هسته) نمیتوانید هزینه را بگیرید ! اما اگر برای جوملا میتوانستید هزینه ای رو دریافت کنید یا آنرا خرید و فروش کنید شک نکنید قیمت آن از نرم افزارهایی که با asp.net نوشته شده اند گرانتر میبود !
جوملا علاوه بر اینکه یک cms هست یک cmf نیز هست که این نشان از قدرت این نرم افزار هست که خود یک فریم وورک هست ! برنامه نویسها میتوانند سیستمی را بر اساس این فریم وورک ایجاد کنند ! و حتی یک کامپوننت برای این سیستم بنویسند و شاید حتی هزینه ای بسیار بیشتر از asp.net دریافت کنند !
همیشه قیمت نشان از کیفیت و برتری نیست !
از طرفی بانکها عمدتاً با شرکتهای بسیار بزرگ و رسمی قرار داد میبندند ! شرکتهای بزرگ عمدتاً از مهندیس آی تی و نرم افزار تحصیل کرده در کشور ایران خواهند بود ! در دانشگاه های ایران زبان php آموزش داده نمیشود ! بلکه توجه بسیاری روی asp و .net میشود ! حتی پروژه پایانی دانشجویان اکثراً این زبان را باید استفاده شده باشد ! پس زبان php را نمیداند که بخواهند از این زبان برای برنامه های خود استفاده کنند !
همچنین باید توجه کنید که سیستم عامل لینوکس از ویندوز امنیت بالاتری میتونه داشته باشه ! حتی سرورهای سایت مایکروسافت از لینوکس استفاده میکنند ! پس حالا باید بگیم مایکروسافت سیستم عاملش بی ارزش هست !؟ (هرچند خیلیها بر این باور هستند!)
و در آخر ! من یک گاو صندوق دارم و گذاشتم توی یک سالن که این سالن هیچ دری نداره که دزدی وارد بشه و اونو حتی ببینه چه شکلی هست ! و تنها سقف اون باز هست و کسی هم نمیتونه از آسمون اینجا رد بشه جز با آینه اونو ببینه ! پس کسی روش تمرکز نمیکنه مگر اینکه براش ارزش خاصی داشته باشه !
و من یک گاو صندوق دارم که در خیابون هست و هرکسی رد میشه تخصص خودش رو روش پیاده میکنه تا خودی نشون بده ! من هم هرکسی که یکبار این تخصص خودش رو پیاده کرد و مشکل گاو صندوق رو پیدا کرد سریعاً جلوی کارش رو میگیرم و مشکل گاو صندوق رو حل میکنم !
حالا به نظر شما کدوم یکی امنیت بالاتری دارند !؟ اولی یا دومی !؟
جوملا شبانه روز در حال بررسی هکرهای سودجو هست که سایتهایی نظیر سایت برج ایفل ! ایران دات آی آر و هزاران سایت معتبر دیگه رو هک کنند ! پس حتماً دلیلی هست که نمیتوانند به این سادگیها آنرا هک کنند !
توجه داشته باشید .net برای sql injection بسیار نفوذ پذیر تر از php هست ! (البته این نظر شخصی من هست!) اما .net هم زبان معتبری هست و قابل احترام ! در زبان برنامه نویسی همیشه به کاربرد نگاه میکنند و زبان را انتخاب میکنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
09-24-2011 01:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)