-
کدهای html
با سلام.
تقریبا یک هفته هست که هر چه سعی می کنم نمی توانم کدهای HTML را در صفحات قرار بدم مثلا کد Google Map و از آنجا که در وب سایت من کدهای HTML زیادی باید باشه نمی دونم چکار کنم. در جوملا 1.5 این مشکل فقط در ویرایشگر بود و زمانی که NO EDITOR را انتخاب می کردیم می توانستیم براحتی کد را نمایش بدیم اما در این نسخه اولا NO EDITOR یا حذف شده و یا جای خودش را به چیز دیگری داده ثانیا به توصیه شما از افزونه JUMI نیز استفاده کردم که البته برای نسخه 1.6 هست و نسخه بالاتر نداره ولی آن افزونه نیز کار نمی کنه لینک وب سایت من با نسخه 1.5 در زیر هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و نسخه جدید در لینک زیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تقاضا دارم من را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-23-2011 09:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
این مورد در جوملا 1.6 و 1.7 یه مقداری متفاوت هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
با تشکر از ارسال پاسخ
مشکلی که هست در دستورالعمل ، دستور زیر آمده:
در قسمت گزینه*های پایه*ای ، پارامتر پاک*سازی کدها در هنگام بارگذاری را روی خاموش قرار داده و لیست کشویی پاک سازی کدها در هنگام ذخیره شدن را باز کنید و هرگز را انتخاب کرده و روی دکمه ذخیره و بستن کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
متاسفانه در قسمت گزینه های پایه پاکسازی کدها وجود ندارد تا من آنرا خاموش کنم همچنین پاک سازی کدها در هنگام ذخیره شدن نیز وجود ندارد
حال چه باید بکنم؟
متاسفانه می خواستم عکس ضمیمه کنم ولی اجازه نداشتم
-
-
سلام
از نسخه فارسی شده جوملا فارسی استفاده میکنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
بله و از همین سایت دانلود کردم
-
-
سلام
این موارد رو بررسی کنید
-
-
با تشکر
چند تا از ماژول ها رو دانلود و نصب کردم اما کماکان کد html کار نمی کنند. آیا این مشکل در نسخه 1.7 وجود دارد و یا در تنظیمات نسخه من مشکلی وجود دارد و نیز اگر برگردیم به سئوال شماره 3# در بالا چرا نسخه فارسی من آن گزینه هایی را که شما فرمودید را ندارد؟
میدانم سرتان شلوغ است اما سایت ما تنها مرجع اطلاع رسانی در ونکوور کاناداست و باید هر چه سریعتر تکمیل شود از اینرو تقاضا می کنم در حل این مشکل بنده یاری کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
naderfarid
با تشکر از ارسال پاسخ
مشکلی که هست در دستورالعمل ، دستور زیر آمده:
در قسمت گزینه*های پایه*ای ، پارامتر پاک*سازی کدها در هنگام بارگذاری را روی خاموش قرار داده و لیست کشویی پاک سازی کدها در هنگام ذخیره شدن را باز کنید و هرگز را انتخاب کرده و روی دکمه ذخیره و بستن کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
متاسفانه در قسمت گزینه های پایه پاکسازی کدها وجود ندارد تا من آنرا خاموش کنم همچنین پاک سازی کدها در هنگام ذخیره شدن نیز وجود ندارد
حال چه باید بکنم؟
متاسفانه می خواستم عکس ضمیمه کنم ولی اجازه نداشتم
عکسی رو جای دیگه ای آپلود کرده و لینکش رو بذارید
-
-
-
-
با سلام
بنا به فرمایش شما دو روز پیش عکس مورد نظر را در لینک زیر آپلود کردم اما هنوز پاسخی دریافت نکردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نتظر پاسخ شما هستم.
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)