-
تغيير سايز عكسها در مطالب
سلام
دنبال پلاگ اينز مي گردم كه بتوانم عكسهاي كه (صرفا) از مديريت رسانه (و نه هيچ كامپوننت گالري )*مي اوردم و در داخل مطلب مي گذارم را بتوان توسط بيننده تغيير سايز داد.
يعني براي بزرگ نشدن صفحه اول يك سايز ثابت در نظر گرفت و كاربر با كليك بر روي عكس به شكل آژاكسي عكس با اندازه واقعي خودش را ببيند
دقيقا دنبال چيزي هستم كه مثلا در فوروم از نوع وي بولتن براي عكسهايي كه سايزي بزرگتر از يك حد خاص دارند به كار برده مي شود.
ممنون مي شوم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2011 04:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منظورتون همون لايت باكسه؟
نمونه ش رو می تونيد توی يه عكس در بخش افزونه های جوملا ببينيد. منظورتون همين شكله؟
-
-
بله
منظورم همان لایت باکس است
می شود لینک اون مثال رو به من بدهید
ممنون
-
-
اين رو ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك دانلود:
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام. ممنون خیلی خوبه منم همچین پلاگینی میخواستم.
لطفا میشه بفرمایید از این لینک دانلود که گذاشتید کدم فایل رو باید دانلودکنیم؟ آخه تعداد فایل ها زیاده . کدام فایل همین پلاگینی هست که در دمو نمایش داده شده؟
-
-
-
-
جناب صفاجوي عزيز
اين پلاگ اين كه معرفي كرده ايد براي جوملا 1.5 است در حاليكه بنده جوملا 1.7 هستم و در نتيجه
Fatal error: Class 'JParameter' not found in /home/*******/public_html/plugins/content/joomslide/joomslide.php on line 31
-
-
ببخشيد. اين رو دانلود كنيد و نصب كنيد:
يا
هر دو برای جوملا 1.7 بهينه شدند
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با تشكر ولي...
من اينو نصب كردم
و طبق همون كامنت زير سايت جوملا اصلي اصلا كار نميكند
اين رو هم نصب كردم
;و همانطور كه از اسمش پيداست كارش فقط تغيير سايز عكس است
بنده به لايت باكس احتياج دارم;لطفا دوستان مواردي رو مطرح كنن كه از كارايي واقعي رو داشته باشه;در ضمن اين در اولويت دوم هست كه سايت قراره توسط فردي اداره بشه كه خيلي حرفه اي نيست در استفاده از كانتنت پلاگ اين ها و حفظ كردن همه كدها و اينها هرچه ساده تر بهترlمثلا در همان پنجره پاپ آپ عكس بتواند همچين كاري بكند مثلا
-
-
سلام
از SIGE استفاده کنید ! یک پلاگین ساده با امکاناتی پیشرفته ! به زودی این پلاگین فارسی نیز خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)