جناب صفاجوي عزيز
اين پلاگ اين كه معرفي كرده ايد براي جوملا 1.5 است در حاليكه بنده جوملا 1.7 هستم و در نتيجه
Fatal error: Class 'JParameter' not found in /home/*******/public_html/plugins/content/joomslide/joomslide.php on line 31

جناب صفاجوي عزيز
اين پلاگ اين كه معرفي كرده ايد براي جوملا 1.5 است در حاليكه بنده جوملا 1.7 هستم و در نتيجه
Fatal error: Class 'JParameter' not found in /home/*******/public_html/plugins/content/joomslide/joomslide.php on line 31
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببخشيد. اين رو دانلود كنيد و نصب كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر دو برای جوملا 1.7 بهينه شدند
موفق باشيد
با تشكر ولي...
من اينو نصب كردم
و طبق همون كامنت زير سايت جوملا اصلي اصلا كار نميكند
اين رو هم نصب كردم
;و همانطور كه از اسمش پيداست كارش فقط تغيير سايز عكس است
بنده به لايت باكس احتياج دارم;لطفا دوستان مواردي رو مطرح كنن كه از كارايي واقعي رو داشته باشه;در ضمن اين در اولويت دوم هست كه سايت قراره توسط فردي اداره بشه كه خيلي حرفه اي نيست در استفاده از كانتنت پلاگ اين ها و حفظ كردن همه كدها و اينها هرچه ساده تر بهترlمثلا در همان پنجره پاپ آپ عكس بتواند همچين كاري بكند مثلا
علاقه مندی ها (Bookmarks)