-
كامپوننت ارسال ايميل هاي مشخص به كاربران به صورت اتومات
سلام
لطفا يه كامپوننت خوب معرفي نماييد كه كار ارسال ايميل هاي از قبل نوشته شده توسط مدير براي موضوعات مختلف را اتومات انجام بده
مثال:
پس از ثبت نام يك نفر در سايت جوملا باهاش به صورت ايميل مكاتبه ميكنه و فرد عصو سايت ميشه و ضمنا يه ايميل اطلاع رساني به مدير سايت فرستاده ميشه
حال من ميخواستم بعد از اين جريان يه ايميل خوش امدگويي ويژه هم ارسال بشه
يا اينكه در مناسبتها و تاريخ هاي مختلف ايميل هاي ويژه اي به كاربران انتخاب شده ارسال بشه
متشكرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2011 05:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
موردی كه شما فرموديد رو خبرنامه ی JNews به بهترين شكل ممكنه انجام ميده. فارسی نشده متأسفانه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از شما دوست عزیز
این کامپوننت هم که معرفی کردین کامپوننت خوب و جالبیه ولی من در حال حاضر بیشتر به یه مورد نیاز دارم و اونم ارسال ایمیل (از قبل متن اش داده بشه به کامپوننت) به کاربران جدید بصورت اتومات است
به نظرم این کامپوننت اینکارو انجام نمیده وفقط یه کاربرانی که لیست داده شده یه روزنامه یا متن رو ارسال میکنه
ولی چیزی که من دنبالش هستم جنبه اتوماتش خیلی مهمه و باید فقط ایمیل های داده شده رو خودش به کاربران در تاریخ های مشخص شده ارسال کنه
مثلا من برای عید نوروز 91 یه پیام میدم به کامپوننت و خودم میرم دنبال کارم
اونوقت روز عید باید کامپوننت به تمام کاربران (قدیم و جدید ) این متن رو ارسال کنه (بدون نظارت من)
-
-
سلام
كامپوننت رو نصب كرديد؟
اين كار رو انجام ميده. مجدداً كامپوننت رو بررسی كنيد. اصلاً خبرنامه برای همين كاره كه در يك رويداد خاص مطلبی خاص با قالبی مشخص رو برای تعدادی از كاربران يا تمام كاربران بفرسته
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام و تشكر
نصب كردم ولي خب يه مقدار گيج كننده بود و زياد ازكارش سردرنياوردم مخصوصا مواردي كه دنبالش بودم
ولي باشه مجدد بررسي ميكنم
ممنون دوست عزيز
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)