-

نوشته اصلی توسط
king_yekta
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام نسخه فارسی پلاگین را از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید .
از مدیران معذرت میخوام . میدونم که نباید لینک خارجی بدم ولی خوب این بنده خدا هم نیاز داره . باید چیکار میکردم دیگه ! ( هدف برطرف کردن نیاز دوستان است )
سلام
دوست عزیز یک پلاگین در انجمن بود ! لینک را مشاهده کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نوشته اصلی توسط
jeff333
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
ولی من با یک مشکل رو به رو شدم . زمانی که این پلاگین را نصب می کنم . چند تا ارور میده!!!
JInstaller::install: چنین پوشه ای هم اکنون فراخوانی شده است '/home/empratoo/domains/empratoor.net/public_html/plugins/content/logintoread.php' - لطفا ابتدا بررسی نمایید که :
• این افزونه گسترش هم اکنون بصورت نصب شده وجود دارد
• نام فایل در فایل XML به درستی نوشته شده است
• فایلهایی که در داخل لیست extension.xml قرار دارد وجود ندارد.
• تمامی فایل ها (شامل فایل XML نمیشود) به درستی در لیست extension.xml وجود دارد و و بصورت مضاعف وارد نشده اند
• این پوشه ای که آدرس لیست فایلها به آن داده شده است خالی میباشد
لطفا راهنمایی کنید مشکل از چی هست؟؟؟؟
لینکی که در بالا قرار دادم را بررسی کنید!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-27-2011 09:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)