-
چه طوري فايل پي دي اف بسازيم ؟
درود
دوستان با چه نرم افزاري ميشه يك فايل پي دي اف ايجاد كرد ؟ كه هم كار كردن باهاش راحت باشه و هم ميشه فونت نستعليق را هم روش نصب كرد ؟
دوستان نرم ازفاري را معرفي كنند كه قبلا باهاش كار كرده باش كه اگر به مشكل برخورديم دوستان بتونند راهنمايي كنند
دوستان خواهشا كمك كنيد
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-26-2011 08:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با مایکروسافت آفیس میتونید فایل وورد رو به پی دی اف تبدیل کنید !
نرم افزار nitro pdf یک نرم افزار قدرتمند هست که میتونید استفاده کنید !
همچنین adobe acrobat reader نیز یکی از قدرتمندترینهاست !
فونت در فایل پی دی اف بستگی به نوع خروجی شما دارد ! سعی کنید کد شده کار کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
درود دوست عزيز
با مایکروسافت آفیس چه طور ميتونم اين كار را بكنم ؟
نرم افزار هايي كه معرفي كردين كار كردن باهاش راحته ؟
امكان داره بيشتر راهنمايي كنيد ؟
با تشكر
-
-
نسخه آفیس 2010 که ریلیز فول باشه این امکان را در هنگام ذخیره فایلها داره !
کار با نرم افزارهایی که معرفی کردم نیاز به تخصص خاصی نداره ! کمی تلاش و حوصله چاره کار شماست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
درود اما دوست عزيز من يك نكته را در نرم افزار مايکروسافت آفيس 2007توجه شدم . اون قسمت بالايي كه يك دايره هست را كليك كردم سپس به قسمت save as رفتم در اين قسمت يك گزينه دارد بنام : PDF or XPS اين گزينه را زدم متن هايي كه توي فايل ورد بود تبديل به فايل PDF شد . من درست انجام دادم ؟؟؟!!! متن ذخيره شده ام با نرم افزار Adobe Reader باز شد . فقط بنده يك مشكل دارم . دنبال يك فونت ميگردم . بنده يك فايل PDF را اپلود كردم كه ادرس لينگ ان را در زير درج كردم . بالاي اين فايل نوشته گروه طراحي وب پويا . بنده اين فونت را لازم دارم . البته براي ورد 2007 باشه . كسي از دوستان سراغ داره ؟ در پايين همون فايل پي دي اف يك خط كشيده شده است . با ورد چه طور اين خط را ايجاد كنم ؟ زير خط هم ارم گروهشون را گذاشتن . بنده چه طوري ميتونم يك ارم در ورد بذارم ؟ دوستان خواهشا كمك كنيد با تشكر لينگ فايل PDF [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
دوست عزیز در اینترنت جستجو کنید فونت IranNastaliq.ttf می تونید دانلود و در شاخه فونت سیستم عامل اونو اضافه کنید.
می تونید در منوی insert گزینه footer رو انتخاب کنید. بعد باز از منوی insert هر موردی که مد نظر دارید اضافه کنید.
کافیست در اینترنت جستجو کنید به نتایج بهتری می رسید. انجمن هایی هستند که بطور اختصاصی در این زمنیه فعالیت می کنند.
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)