نقل قول نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز
سوال شما با سوال این تاپیک متفاوت هست سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح نمایید تا کمکتون کنیم!
شما اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد می کنید
درضمن آموزش نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست به طور کامل در امضای بنده هست!
سلام
آقا بنده بالينک شما ويديو لوکال را يافت ولي روي هاست ويديو شما من نتوانستم باز کنم
آقا مشکل بنده اين است که بنده در اين کار وارد نيستم باکمک آموزشي کتابها مي خوستم جوملا روي هاست درست کنم ولي نه شد روز به روز مشکل جديد پيش مي آيد
الان اين پيام مي آيد:
Warning: require_once(/home/qsindhco/public_html/includes/defines.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/qsindhco/public_html/index.php on line 21

Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/qsindhco/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/qsindhco/public_html/index.php on line 21

سايت بنده هم اين است:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]