-
خطاهاي زياد ظاهر شده !!
سلام
آقا من امروز بخش ارور مامبو رو فعال کردم و تا دلتون بخواد ارور نمايش داد گوشه اي از اين پيغام ها رو با هم ميبينيم !!!
حالا بگيد اينا رو چيکار بايد بکنم
Notice: Undefined variable: result in e:\home\users\sanam\wwwroot\includes\mambo.php on line 77
Notice: Undefined variable: content in e:\home\users\sanam\wwwroot\modules\mod_pms.php on line 62
Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in e:\home\users\sanam\wwwroot\modules\mod_whosonline _ext.php on line 189
Notice: Undefined variable: mosConfig_mbf_content in e:\home\users\sanam\wwwroot\modules\infinity_menus \mainclass.php on line 100
Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\zo om.php on line 44
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 40
يك فايل فشرده (ZIP-)file¦nbsp;|
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 47
چند فايل¦nbsp;|
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 54
Drag n Drop¦nbsp;|
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 61
جستجوي يك دايركتوري
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 80
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 83
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 86
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 89
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-20-2006 06:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: خطاهاي زياد ظاهر شده !!
سرور شما Windows هست ... درسته ؟
-
-
سلام
راستش بله !
بله نميدونم چيکار کرده که آپاچي و ماي اسکيوال هم روش نصبه
-
-
حدس میزدم .
فکر میکنم شما از نسخه حرفه ای استفاده میکنید ... درسته ؟
البته مشکل خاصی نیست و شما بدون مشکل میتونید از مامبو و امکانات اون استفاده کنید و لذت ببرید 
یا علی
-
-
بله
نسخه حرفاي هست و ورژن کريسمس ! از همين سايت خودتون هم گرفتم!
راستي اين خطاها روي لوکال هم وجود داره !
راستش من هيچ وقت به فکر نرسيده بوده سيستم خطا رو فعال کنم براي همين هيچ وقت اينها رو نميديدم که نميدونم وجود داشته و من نميديدم يا وجود نداشته !
اما يه چيزي رو ميدونم از وقتي از نسخه 451 استيبل به نسخه کريسمس منتقل شده يک سري قسمتها از کار افتاده !!! مثلا ديگه تو زووم گالري نميتونم عکس آپلود کنم ! در صورتيکه قبلا با همين مشخصات هاست تونسته بودم !!
چرا اينجوري شده ؟!
-
-
در سایت مامبولرن نسخه حرفه ای قرار نداره !
شما اگر نسخه رایگانی که در مامبولرن هست رو دانلود کنیدو Patch ی که چند روز قبل منتشر کردیم رو نصب کنید تمامی این ارور ها برطرف میشه .
نسخه حرفه ای که توسط تیم مامبولرن کار شده در سایت testmambo.com نصب هست و با نام کاربری و کلمه عبور test میتونید قسمت های مختلف اون رو ببینید . این نسخه به زودی برای دانلود روی سایت قرار میگیره .
در مورد مشکلتون با Zoom !
شما بعد از ارتقا مامبو ، Zoom رو ارتقا ندادین و مشکل دقیقا همین جاست .
یا علی
-
-
شايدم از مامبو آي آر گرفتم !
زوم رو ارتقا دادم باز هم بيفايده هست !! وقتي ميخواهم فايل آپلود کنم تو شونصد خط خطا ميده !!!
اين پچي که گفتي به چه درد ميخوره ؟!
مامبو رايگاني که. شما داريد حرفه اي نيست !؟ (خب من حرفه ايش رو ميخوام)
توي اين سايت تست مامبو هم امکان تغيير تنظيمات نبود که ببينم چي ميشه!
* تذکر مدیر : دوست عزیز اگر مطلب جدیدی به خاطرتون اومد لطفا با ویرایش مطلب قبلی موضوع جدید را بنویسید .
-
-
منظور شما از حرفه ای اینه که قسمت مدیریتش فارسی نیست ؟!
که این مورد رو ما در نسخه جدید اعمال کردیم . اگر به سایت testmambo.com با یوزر و پسورد test سر بزنید میبینید که این نسخه اولین نسخه ای هست که حتی tooltip ها هم به صورت کامل فارسی شده .
در این نسخه تمامی ارور ها گرفته شده و سرعت لود قسمت مدیریت 2 برابر شده . ( این تنها دو مورد از مشخصات این نسخه است )
انشالله وقتی این نسخه رو منتشر کردیم ، مشخصات کامل این نسخه رو ذکر میکنیم تا بیشتر متوجه امر بشید .
یا علی
-
-
ببين حالا تا اون نسخه ارائه بشه من چه کنم ؟
بعد هم اينکه دليل تبليغ شما براي اين مامبو خاص چيست ؟!
-
-
اه! روي يه سايت لينوکسي هم چک کردم خطا ميده !!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببين
يوهو ! حالشو ببر!
اين خطا ها هم در قسمت مديريت هست
Notice: Constant _MAINMENU_DEL already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 31
Notice: Constant _MAINMENU_HOME already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 32
Notice: Constant _SEL_AUTHOR already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 33
Notice: Constant _SEL_POSITION already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 34
Notice: Constant _SEL_TYPE already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 35
Notice: Constant _CMN_BOTTOM already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 66
Notice: Constant _CMN_TOP already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 67
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php:31) in /home/madreseh/public_html/main/administrator/index2.php on line 56
تدکر مدیر : دوست عزیز اگر مطلب جدیدی به خاطرتون اومد لطفا با ویرایش مطلب قبلی موضوع جدید را بنویسید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)