-
تعیین صفحه آغازین ÷س از نصب جوملا
سلام دوستان هاست من ویندوزیه و با plesk جوملا را نصب کردم دفعه اولیه که جوملا نصب می کنم وقتی داشتم راهنما را می خوندم گفته بود موقع upload خود جوملا یک folder ایجاد کنید بعد جوملا را همونجا up کنید منم همین کار را کردم ولی الان که نصب کردم مشکل اینه که وقتی سایت را میزنم باید به صورت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بزنم تا سیات را باز کنه و یا برای ورود به قسمت مدیریت هم باید همین کار را بکنم اول اینکه چیکار باید بکنم و دوم اینکه اگه نمیشه کاری کرد راهی هست مثلا این صفحه به عنوان default انتخاب بشه حالا مدیریت را میشه 1 کاری کرد لی خود سایت را که نمیشه گفت آقا مثلا به اون شکل تایپ کنید که وارد صفحه ما بشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2011 08:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
خوش آمدید
در آموزش برای نمونه اینچنین بیان شده ! شما در هر جایی میتوانید جوملا را استفاده کنید ! از جمله روت هاست که نیاز شماست !
محتویات پوشه joomla را به پوشه قبلتر منتقل کنید و فایل configuration.php را باز کنید و آدرسها را اصلاح کنید ! آدرسها مشخص هستند و باید آدرس پوشه جوملا را از آنها حذف کنید.
به این شکل سایت شما با آدرس اصلی باز خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام آقا من هر كاري كردم محتويات پوشه جوملا را ببرم آدرس قبل تر توي خود file manager هاستم نميدونم چرا نيمرفت كپي ميزدم ، Move ميزدم ولي نيمرفت هيچ پيغامي هم نميداد كه متوجه بشم مثلا ميرفت برا كپي زمان هم ميبرد ولي وقتي كارش تموم ميشد انگار هيچ اتفاقي نيفتاده بود خلاصه منم منم كلا يكبار ديگه فايل را upload كردم و پوشه جوملا را حذف كردم حالا وقتي آدرس را ميزنم كه بره دوباره براي نصب صفحه خود جوملا صفحه plesk هاستم باز ميشه چيكار كنم؟
-
-
آدرس سایتتون رو لطفاً قرار بدید بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام آقا این مورد حل شد فقط الان صفحه پیش فرض index.html است چطوری میتونم صفحه پیش فرض را index.php کنم؟
-
-
سلام
لطفا در تاپیکی که ایجاد کردید پیگیری نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در کنترل پانل هاستتون می تونید انتخاب کنید که صفحه اول با چه فرمتی باشه
در پناه حق
ویرایش توسط hamidy : 10-01-2011 در ساعت 08:10 AM
دلیل: افزودن لینک تاپیک مشابه
-
-
براي اين کار ميتونيد مراحل زير رو انجام بديد:
1- فايل htaccess.txt رو به htaccess. تغيير نام بدين (نقطه در ابتدا قرار ميگيرد)
2- اين فايل رو اديت کنين و در آخر فايل عبارت زير رو وارد کنيد:
DirectoryIndex index.php index.html
ویرایش توسط kambizzandi : 10-01-2011 در ساعت 11:10 AM
دلیل: (نقطه در ابتدا قرار ميگيرد)
-
-
-
-
سلام
هاست شما لینوکسی است یا ویندوزی
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)