در لوکال يک سايت ساخته ام و در حال تکميل آن می باشم،امروز متوجه شدم که عنوان مقالات و خود آنها دوبله نمايش داده می شوند (قبلا اين مشکل نبود) برای آزمايش مطالب يک مجموعه را کپی کردم که هرکدام 4 بار نمايش داده شد.لطفا دوستان حرفه ای کمک کنند. باتشکر

در لوکال يک سايت ساخته ام و در حال تکميل آن می باشم،امروز متوجه شدم که عنوان مقالات و خود آنها دوبله نمايش داده می شوند (قبلا اين مشکل نبود) برای آزمايش مطالب يک مجموعه را کپی کردم که هرکدام 4 بار نمايش داده شد.لطفا دوستان حرفه ای کمک کنند. باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لینک سایتتون رو بذارید
--
ویرایش: ببخشید حواسم نبود در لوکال است یه عکس از صفحه ای که این مشکل وجود داره با قالب پیشفرض گرفته و در جایی آپلود کنید و لینکش رو بذارید
سلام ،فرض کنيد يک مجموعه دارم به نام در باره ما که حاوی 4 مقاله (مطلب) است در نمايش سايت عنوان مقالات هر کدام 2 بار ديده می شود ود صورت نمايش مقالات داخل مجموعه ، هر مطلب دو بار نمايش داده می شود؟
مثلا :
در باره سايت
در باره سايت
درباره مدیر سايت
درباره مدیر سايت
شرح وظايف
شرح وظايف
و ......
سلام
وارد مدیریت محتواها بشید و در تنظیمات پیشفرض این قسمت معین کنید عنوان مطالب نمایش داده نشوند ! یا اینکه در هنگام درج مطالب در پارامترهای مطلب نمایش عنوان هر مطلب را غیر فعال یا موردی که متایلید تنظیم کنید !
اگر درست متوجه منظور شما شده باشم !
در غیر اینصورت سایت را آنلاین کنید تا به شما بهتر کمک کنیم ! یا عکسی را با قالب پیشفرض جوملا قرار دهید حداقل!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام ، به هيچ صراطی مستقيم نيست ، خود مطالب نيز دو بار نمايش داده می شود ضمنا به آخر صفحه عبارت
مقالات دیگر... اضافه شده؟
دوست عزیز در صورتی که شما همکاری لازم را نداشته باشید ما نمیتوانیم کمکی به شما بکنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیستنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام،نمی دانم چرا عکس اضافه نمی شود؟
عکس را در یک سایت آپلود کنید و لینک کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام مجدد حضور دوستان عکس سايت را در آدرس زير آپلود کردم ، البته با عرض پوزش مجبور شدم عکس ها را کمی دستکاری کنم .
از جوملا 1.7 و قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده می کنم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر با قالب پیشفرض هم این مشکل رو دارید باید سایت را یکجا آپلود کنید تا با ورود به بخش ادمین جوملا این مشکل را بررسی کنیم ! یا اطلاعات آیپی و ... را ارسال کنید و localhost شما را ما از طریق شبکه اینترنتی مشاهده کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)