امکان حذف id مطالب در url وجود داره؟؟؟؟
مثلا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیدی مطلب که اینجا 3 هست رو حذف کنیم

امکان حذف id مطالب در url وجود داره؟؟؟؟
مثلا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیدی مطلب که اینجا 3 هست رو حذف کنیم
ویرایش توسط picasaeng : 09-27-2011 در ساعت 09:12 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر از امکانات پیشفرض جوملا بخواهید استفاده کنید شما میتوانید با ایجاد منو برای هر محتوای خود بعنوان منویی که در منوها نمایش داده نشوند این موضوع را برطرف نمایید ! (برای هر مطلب یک منوی فرزند از منوی مادر ایجاد کنید)
اما پلاگینی به این منظور موجود بود که قبلاً دوست خوبم معین رضایی از اون در سایت خودش استفاده کرده بود ! اما استفاده از افزونه ها برای این منظور کار مناسبی نیست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
وبسایت من خبری اگه بخوام بیام برای هر مطلب یه منو درست کنم که صد ها یا شاید هم بیشتر منو باید دست کنم
مرسی
اگر نخصص کافی برای برنامه نویسی داشته باشید می توانید پلاگینی بنویسید که این کار رو برای شما انجام بدهد ممکن است چنین پلاگینی وجود داشته باشد ولی من اطلاعی ندارم
اما مشکلی که ممکن است بوجود بیاید این است که اگر برای دو مطلب متفاوت نام یکسانی در نظر گرفته شود دچار مشکل خواهید شد و این اعداد برای جلوگیری از همین مشکل در نظر گرفته شده اند
علاقه مندی ها (Bookmarks)