-
ببینید دوستان عزیز.
نرم افزارهای تحت وب که سایت مپ اتوماتیک طراحی میکنند از طریق وجود لینک ها صفحات سایت رو پیدا میکنن یعنی با پیدا کردن لینک ها. فرض کنیم ما یک سایت استاتیک داریم. اگه یک صفحه داشته باشیم که لینکش تو هیچ کدوم از صفحات سایت نباشه یک نرم افزار سایت مپ نمیتونه این صفحه رو پیدا بکنه. پس حتما یه اینچنین لینکی تو سایت من وجود داره. ولی من هرچی تو سورس صفحات میگردم پیداش نمیکنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-03-2011 08:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما وقتي يك مطلب در سايت قرار ميديد(به جز در صفحه اصلي) آدرس اون در گوگل به اين صورت در مياد:
yoursite.com/component/content/....
اين از هسته ي جوملاست و شما نمي تونيد تغييري در اين سورس بديد. مگه اينكه به گوگل بفهمونيد اين آدرس رو به شكلي ديگه لينك كن
زماني كه در صفحه اصلي هم نمايش ميديد آدرس به همين شكلي هست كه مي فرماييد.
نرم افزارهاي سئو هم بعضي هاشون همين كارو مي كنند.(خودم چندان موافق اين كامپوننت ها نيستم)
به بخش دانشنامه گوگل وبمستر بريد و آموزش هاي لينك كردن رو از اون جا دريافت كنيد
موفق باشيد
-
-
این کد رو داخل .htacsess بنویسید
Redirect 301 / component/content/frontpage [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درپناه حق
-
-
دوست عزیز. کامپوننت های سئو عملکرد فوق العاده ضعیفی دارند. من با طراحی اختصاصی قالب همگام با سئو و استفاده از لینک های فارسی تونستم به استاندارد 96 درصد سئو تو سایت domaintools برسم. اما تنها مشکل من اینه. بحث به گوگل مربوط نمیشه. اصلا تو سایتی که لوکال هم هست همین اتفاق میفته. تو مراحل بالاتر وجود یک صفحه با دو لینک متفاوت خیلی از رتبه سایت کم میکنه. واسم خیلی مهمه که این رو از بین ببرم. کل کامپوننت های سئو رو تست کردم و اصلا عملکرد خوبی ندارن. از دوستان حرفه ای خواهش میکنم یه راه حلی پیش روم بزارن. خیلی دارم زمان از دست میدم.
-
-
دوستان عزیز. اعضای محترم گروه جوملای فارسی(مامبولرن). یکیتون یه راه حلی برای ما پیدا کنه. این که نمیشه جوملا از پایه مشکل استاندارد سئو داشته باشه. یعنی این مباحثی که تو سایت های دیگه در مورد مشکل جوملا با سئو میشه حقیقت داره؟ چه کامپوننتی میتونه این مشکل رو حل بکنه؟ من که هرچی کامپوننت سئو نصب کردم واسه خودش مکافاتی بود. پلاگینی چیزی وجود نداره؟یعنی صد تا لینک داخلی بیخودی باید از سایت ها ایجاد بشه؟ حالا گوگل با دنبال کردن چه لینکی اینا رو پیدا میکنه؟
-
-
Do you own
mehravanweb.com? Get indexing and ranking data from Google.
دوسري گفتم كه بايد به وبمستر بريد براي تنظيمات
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
شما این راه رو هم امتحان کردید؟
نقشه سایت رو بدین این سایت بسازه بجای کامپوننت سایت مپ
شاید نتیجه بهتری بگیرین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)