-
من با گوگل وب مستر چک کردم ایراد رو از نقشه سایت میگیره ( چون آدرس نقشه سایت رو وارد کردم ) چطور میتونم نقشه سایتی که xmap ساخته اصلاح کنم؟
در تاپيك جداگانه اي پيگيري كنيد . با اين موضوع قاطي نشه بهتره
سلام .من آغاز کننده تاپیک هستم. عزیزم اگه 404 میداد که مشکلم حل میشد. مشکل اینه که من میخوام این صفحه 404 بده. یعنی اصلا این صفحه وجود نداشته باشه. حذف بشه. هر سایتی که طراحی میکنم و از لینک های بهینه استفاده میکنم این صفحه رو دارن. من میخوام که این صفحه از بین بره. چیکار کنم؟
اين مربوط به تنظيمات گوگل وب مستره. اگه دقت كرده باشين آدرس مطالب رو با اسم component مياره. اين يعني سايت شما براي گوگل بهينه نشده. در صورتي كه اين موضوع براتون مهمه با كامپوننت هاي سئو سايتتون رو بهينه كنيد(به طور صحيح)
بعد از مدتي اين مشكل حل ميشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-03-2011 01:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ببینید دوستان عزیز.
نرم افزارهای تحت وب که سایت مپ اتوماتیک طراحی میکنند از طریق وجود لینک ها صفحات سایت رو پیدا میکنن یعنی با پیدا کردن لینک ها. فرض کنیم ما یک سایت استاتیک داریم. اگه یک صفحه داشته باشیم که لینکش تو هیچ کدوم از صفحات سایت نباشه یک نرم افزار سایت مپ نمیتونه این صفحه رو پیدا بکنه. پس حتما یه اینچنین لینکی تو سایت من وجود داره. ولی من هرچی تو سورس صفحات میگردم پیداش نمیکنم.
-
-
شما وقتي يك مطلب در سايت قرار ميديد(به جز در صفحه اصلي) آدرس اون در گوگل به اين صورت در مياد:
yoursite.com/component/content/....
اين از هسته ي جوملاست و شما نمي تونيد تغييري در اين سورس بديد. مگه اينكه به گوگل بفهمونيد اين آدرس رو به شكلي ديگه لينك كن
زماني كه در صفحه اصلي هم نمايش ميديد آدرس به همين شكلي هست كه مي فرماييد.
نرم افزارهاي سئو هم بعضي هاشون همين كارو مي كنند.(خودم چندان موافق اين كامپوننت ها نيستم)
به بخش دانشنامه گوگل وبمستر بريد و آموزش هاي لينك كردن رو از اون جا دريافت كنيد
موفق باشيد
-
-
این کد رو داخل .htacsess بنویسید
Redirect 301 / component/content/frontpage [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درپناه حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)