-
ایجاد استایل برای مطلب
برای قسمت component در قالب میخوام طرحی شبیه تصویر ضمیمه شده درست کنم امکان اون هست؟ خودم هرچی با css تغییراتی رو اعمال میکنم دو مطلب پشت سر هم با یکدیگر خراب میشوند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط picasaeng : 10-02-2011 در ساعت 02:48 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2011 02:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منظورتون استايل براي عنوان مطلبه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون استايل براي عنوان مطلبه؟
بله من خودم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو اینا کار میکنم ولی زیاد خوب در نمیاد اگه بشه مثل تصویره که خوبه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط picasaeng : 10-02-2011 در ساعت 03:06 PM
-
-
اين يك كلاس هست كه مربوط به خود جوملاست
componentheading
يا
h3 در كلاس componenting
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين يك كلاس هست كه مربوط به خود جوملاست componentheading يا h3 در كلاس componenting
تنها عنوان منظورم نبود تا حالا من متوجه شده که مطالب در کلاس های leading-0 و leading-01 و leading-03 و ... قرار میگیرند چطور میتونم با css تغییراتی در این ها اعمال کنم مثلا ارتفاع ثابتی به آن دهم
-
-
شما اول گفتيد منظورتون عنوان مطالب هستش
دركل با ستوراتي مثل:
margin
و
padding
بايد دستورات جابه جايي بديد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)