-
مشکل در ترتیب قرار گیری مطالب و ماژوال ها
من مطالب رو که در جوملا درج میکنم به ترتیب زمان درج مطلب که باید جددید ترین ها اول قرار بگیرند قرار نمیگیره و حتی اگه یکی از ماژول های موقعیت left مثلا جدید ترین اخبار رو بدون حتی تغییر ترتیب تغیراتی در اون اعمال کنم بعد از save ترتیب قرار گیری عوض میشه مشکل چیه من تغییراتی رو در ترتیب مطلب منوی اصلی برای صفحه نخست نداده ام و خود به خود این مشکل بوجود اوومده
ویرایش توسط picasaeng : 10-02-2011 در ساعت 05:32 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2011 05:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در جوملا ستوني داريم به نامچينش كه كنارش دكمه هاي بالا و پايين وجود داره
با اون دكمه ها مي تونيد چينش ها رو درست كنيد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در جوملا ستوني داريم به نامچينش كه كنارش دكمه هاي بالا و پايين وجود داره با اون دكمه ها مي تونيد چينش ها رو درست كنيد موفق باشيد
چینش برای ماژوال ها داریم ولی در مدیرت مطالب ندارم مطالب من به ترتیب در وبسایت نمایش داده نمی شوند!
-
-

نوشته اصلی توسط
picasaeng
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چینش برای ماژوال ها داریم ولی در مدیرت مطالب ندارم مطالب من به ترتیب در وبسایت نمایش داده نمی شوند!
دوست عزیز در قسمت مطلب ها هم چینش وجود داره وبطور مشابه ماژول ها می تونید این کار رو انجام بدید
-
-
سلام
در مدیریت منو هم هم میتونید تعریف کنید که مطالب بر چه اساسی نمایش داده بشن.
-
-
از قسمت مدیریت منو وارد منویی که مطالب آن مرتب نیست شوید
در سمت چپ صفحه قسمت انتخاب های طرح بلاگ - ترتیب مطلب را روی گزینه جدیدترین اول قرار دهید و در پایین تاریخ برای مرتب کردن را روی ایجاد شده قرار دهید
احتمالا در قسمت تاریخ برای مرتب کردن ویرایش شده انتخاب شده که با هر بار ویرایش مطالب توسط شما ترتیب مطالب به هم می خوره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)