درود من با آموزش هایی که از اینجا گرفتم یه قالب خبری رو ایجاد کردم اگه امکان داره ببینید و مشکلاتش رو بیان کنید آدرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

درود من با آموزش هایی که از اینجا گرفتم یه قالب خبری رو ایجاد کردم اگه امکان داره ببینید و مشکلاتش رو بیان کنید آدرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خيلي زيباست
اگر با فريم ورك ها كار ميكرديد و قالب رو استاندارد ميكرديد هم راحت ميشديد و هم قالب هاتون جلوه هاي بصري پيدا ميكرد
موفق باشيد
به نظر من فریم ورک توی ایران جواب نمیده چون با Ie6 سازگار نیست و یکمم قالبهاش سنگینهاگر با فريم ورك ها كار ميكرديد و قالب رو استاندارد ميكرديد هم راحت ميشديد و هم قالب هاتون جلوه هاي بصري پيدا ميكرد
آرزومند آرزوهایتان
علم بايد بهروزباشه. الان كسي نيست كه با ويندوز 98 كار كنه.ie6 ديگه منقضي شده گرچه بازهم ميشه براش دستورات شرطي خارج از فريم ورك گذاشتنوشته اصلی توسط mtwom2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اكثراً همراه قالب gzip هست (مثل rocket) كه قالب ها و فايل هاي جاوا اسكريپت رو فشرده ميكنه
(سعي كنيد پاسخ ها رو در يك ارسال بنويسيد و از ايجاد چند ارسال تكراري خودداري كنيد)
پيــــــروز باشيد
سلام
خیلی زیباست
به نظر من سعی کن هدر قالب رو به عنوان یه موقعیت تعریف کنی (اینجوری قالبت بهتره)
آرزومند آرزوهایتان
علاقه مندی ها (Bookmarks)