-
مشکل اساسی لطفا راهنمایی نمایید
سلام
تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما امشب که مدیریت سایت رفتم حداقل دوتا از کامپوننت ها دچار مشکل شدن که قبلا مشکلی نداشتند
یکی الفا یوزر پوینت است و دیگری کیونا
هردوهم خطاهای مشابهی میدن
مثلا قادر به چک کردن اپدیت نیستند قبلا در هر بار ورود اخرین نسخه رو نشون میدادند ولی االان میگن قادر به اتصال نیستند
دوم سه مدل خطا که به رنگ زرد و سبز و قرمز هستند :
زرد:
ارتقاء كيوننا به نسخه 1.6.5 با خطا روبرو شد !
سبز:
- انجمن شما تعدادي از وصله هاي مهم تعميراتي را از دست داده ، شايد بعضي از ويژگي ها بدرستي كار نكند.
- لطفا سعي كنيد دوباره ارتقاء را انجام دهيد. اگر نميتوانيد به كيوننا نسخه 1.6.5 ارتقاء دهيد، ميتوانيد به سادگي نسخه پايين تري كه قابل نصب شدن بود را دوباره نصب كنيد.
- انجمن پشتيباني ما را ميتوان از اينجا يافت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قرمز:
Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering
فکر میکنم اشکال از سرور هاستم باشه چون قبل از این قضیه سعی کردم از فایلها کپی دانلود کنم و برای اینکار زیپ کردم و دانلود ولی دانلود وسط کار قطع میشه
البته امروز کلا سایتم در دسترس نبود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2011 07:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)