سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: مشکل اساسی لطفا راهنمایی نمایید

تشکر شده 490 بار در 360 ارسال

مشکل اساسی لطفا راهنمایی نمایید

سلام

تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما امشب که مدیریت سایت رفتم حداقل دوتا از کامپوننت ها دچار مشکل شدن که قبلا مشکلی نداشتند
    یکی الفا یوزر پوینت است و دیگری کیونا
    هردوهم خطاهای مشابهی میدن
    مثلا قادر به چک کردن اپدیت نیستند قبلا در هر بار ورود اخرین نسخه رو نشون میدادند ولی االان میگن قادر به اتصال نیستند
    دوم سه مدل خطا که به رنگ زرد و سبز و قرمز هستند :
    زرد:
    ارتقاء كيوننا به نسخه 1.6.5 با خطا روبرو شد !

سبز:

• انجمن شما تعدادي از وصله هاي مهم تعميراتي را از دست داده ، شايد بعضي از ويژگي ها بدرستي كار نكند.
    • لطفا سعي كنيد دوباره ارتقاء را انجام دهيد. اگر نميتوانيد به كيوننا نسخه 1.6.5 ارتقاء دهيد، ميتوانيد به سادگي نسخه پايين تري كه قابل نصب شدن بود را دوباره نصب كنيد.
    • انجمن پشتيباني ما را ميتوان از اينجا يافت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

قرمز:
    Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering

فکر میکنم اشکال از سرور هاستم باشه چون قبل از این قضیه سعی کردم از فایلها کپی دانلود کنم و برای اینکار زیپ کردم و دانلود ولی دانلود وسط کار قطع میشه
    البته امروز کلا سایتم در دسترس نبود

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

خطاهای الفا :

زرد:
    From now, you can assign a category to a rule and sort your rules by category. But at the moment, the old rules is not assigned to any category.

قرمز:
    Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    چه تغييراتي تو انجمنتون دادي؟
    آلفا رو به كيوننا وصل كرديد؟
    زبان انگليسي رو انتخاب كنيد ببينيد همين مشكل رو داريد يا نه

موفق باشيد

سلام و تشکر

انجمن تا زمانی که الفا رو نصب کردم مشکلی نداشت و وقتی که اافا هم نصب شد تنها گزینه ای که رابطه بین کیونا و الفا داشت رو فعال کردم و اون اینه :
    اگاه رسانی فعالیت کاربران که گذاشتم روی الفا ولی اینکار رو حداقل دو روز قبل از این قضیه انجام دادم و هیچگونه مشکلی از خودش نشون نداده بود تو مدت 2 روز
    الان رفتم و اون گزینه رو از الفا به سی بی تغییر دادم ولی فرقی نکرد . به نظرم این تنها گزینه یکپارچه سازی انجمن است که روی الفا بود و من عوضش کردم

به نظر شما تغییر سرور هاست یا اشکال در اون نمیتونه باعث این اشکال شده باشه؟

الان بزرگترین مشکل من اینه که نمیتونم از فایل هام بک اپ بگیرم (فایل ها رو زیپ کردم ولی دانلود نمیشه و وسط کار یهو فطع میشه !!!
    لطفا بگین اشکال از چیه و چطوری میتونم فایل هایم را دانلود کنم
    (ضمنا مدیر هاستم ظاهرا این چیزها براش اهمیت نداره و جواب نمیده به پیام هایم و خودم باید یه فکری بکنم
    این مشکل برام از مشکل خطا ها مهمتره

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    كم كاري مديران وب سرويس جزو مواردي هست كه اين روزها عادي شده
    هاستتون رور انتقال بديد به سرويس ديگه اي.
    اگر اينترنت پر سرعت داريد خودتون اين كار رو انجام بديد و اگر هم نداريد از سرويس دهنده جديدتون بخواييد كه فايل ها رو براتون انتقال بده
    احتمالاً تغييراتي توي سرور اتفاق افتاده كه اين مشكلات پيش اومده. بعضي از هاستينگ ها بدون اطلاع سرور رو ارتقا ميدن و آپديت يك هفته قبل رو ميذارن !!

موفق باشيد

7. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ممنون دوست عزیز

یه تاپیک جدید میزنم و در این مورد سوال میکنم و لی قبلش بگم من یه پیام خصوصی هم براتون در این رابطه زدم که جواب ندادید (گفتم شاید ندیدین واسه همین یاداوری کردم اینجا)

نقل قول نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما امشب که مدیریت سایت رفتم حداقل دوتا از کامپوننت ها دچار مشکل شدن که قبلا مشکلی نداشتند
    یکی الفا یوزر پوینت است و دیگری کیونا
    هردوهم خطاهای مشابهی میدن
    مثلا قادر به چک کردن اپدیت نیستند قبلا در هر بار ورود اخرین نسخه رو نشون میدادند ولی االان میگن قادر به اتصال نیستند
    دوم سه مدل خطا که به رنگ زرد و سبز و قرمز هستند :
    زرد:
    ارتقاء كيوننا به نسخه 1.6.5 با خطا روبرو شد !

سبز:

• انجمن شما تعدادي از وصله هاي مهم تعميراتي را از دست داده ، شايد بعضي از ويژگي ها بدرستي كار نكند.
    • لطفا سعي كنيد دوباره ارتقاء را انجام دهيد. اگر نميتوانيد به كيوننا نسخه 1.6.5 ارتقاء دهيد، ميتوانيد به سادگي نسخه پايين تري كه قابل نصب شدن بود را دوباره نصب كنيد.
    • انجمن پشتيباني ما را ميتوان از اينجا يافت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

قرمز:

فکر میکنم اشکال از سرور هاستم باشه چون قبل از این قضیه سعی کردم از فایلها کپی دانلود کنم و برای اینکار زیپ کردم و دانلود ولی دانلود وسط کار قطع میشه
    البته امروز کلا سایتم در دسترس نبود

این خطاهای زرد و ابی و قرمز که روی کنترل پنل کیونا و الفای سایت میاد هنوز مرتفع نشده کسی از دوستان نطری نداره در این رابطه؟

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال
    Error Loading Modules MySQL server has gone away

ارور کاملا واضح است
    یا لود سرور شما بالاست و قادر به پاسخ به درخواست های شما نیست و یا MySQL داون شده

همه موارد بر میگرده به سرور شما

ممنون استاد
    من هم نظرم بیشتر رو اشکالات هاست بود
    الان مدتی است که نمیتونم از سی پنل فایلی رو دانلود کنم و ضمنا سایت ام هم مدام از دسترس خارج میشه
    در این رابطه از پشتیبانی سوال پرسیدم و اونا این جواب رو دادند:

با درود
    با عرض پوزش از کاربران گرامی به دلیل وجود اختلال در سرویسهای سرور هلند
    متاسفانه به دلیل آپدیت شدن cpanel مشکلاتی در سرور ایجاد شده است که بنا به گفته cpanel این مشکلات تا زمان ارائه ورژن جدید ممکن است ادامه پیدا کند
    لطفا تا زمان بر طرف شدن مشکل منتظر بمانید و از تماس با بخش پشتیبانی در این مورد خودداری نمایید
    با سپاس

به نظر شما از این جواب میشه استنباط کرد که مشکلات بوجود امده بالا یعنی خطاهای ایجاد شده در مدیریت جوملا هم صدر صد مربوط به این مسئله باشه
    و پس از مرتفع شدن ان سایت من هم مشکل حل شده و خطاهای فوق برطرف بشن

بالخره الان با هر بدبختی که بود (بیش از بیست بار دانلودم نصف و نیمه قطع شد!!) تونستم بک اپ سایت رو دانلود کرده و در ومپ اجرا کنم و همانطور که انتظار میرفت و جناب فیرزمندان هم صریحا اشاره کردن هیچگونه مشکلی سایت ام نداشت و همه این خطاها و اشکالات مربوط به سرور هاستم بوده و الان که روی ومپ دارم سایتم رو میبینم هیچکدوم از مشکلات و خطاهای رنگارنگ فوف الذکر مشاهده نمیشه

با تشکر از دوست عزیز صفاجو و استاد فیرزمندان که در این تاپیک منو یاری رساندن