سلام برای رفع مشکل کانکت نشدن دیتابیس لوکال هاست رو تغییر دهید وبه نام هاست ارائه دهنده در بیاورید مثل
مثل mysql.blogfa.ir

سلام برای رفع مشکل کانکت نشدن دیتابیس لوکال هاست رو تغییر دهید وبه نام هاست ارائه دهنده در بیاورید مثل
مثل mysql.blogfa.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میشه توضیح بیشتر بفرمایید !؟ پاسخ شما مفهوم خاصی نداره !نوشته اصلی توسط jelokhani1369 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام به دوستان
منم به پیغامی که دوستان اشاره کردن مواجه شدم
البته روشی که میخوام استفاده کنم یکم متفاوته
یه هاست و دامین مشخص دارم و میخوام سیستمم روی اون بانک ران بشه
در اصل نمیخوام لوکال باشم
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام
من هم مشکل دوستان رو دارم
حالت ابمن هم خاموش هست ولی باز ارور می دهد : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلامنوشته اصلی توسط S A S A N [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل شما از پیشوند هست که احتمالاً نام مناسبی را انتخاب نکردید یا این نام موجود هست یا از ترکیب کلمات غیر اصولی هست !
شما نیز بررسی کنید ارتباط بین یوزر و پایگاه داده شما صحیح هست ؟نوشته اصلی توسط nasa_aka [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین بررسی کنید که mysql سرور شما داون نشده باشه !
اگر مشکلی نبود بنویسید که از چه سیستم عاملی استفاده میکنید و چه پانل مدیریتی ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با تشکر
بله بنده با تعویض نام و مجددا ساخت یک یوزر و دیتا بیس جدید موفق به نصب شدم!
اما ظاهرا این روشن بودن سیف مود در موارد دیگر داره بنده رو دچار مشکل می کنه و نصب پلاگین و قالب بنده رو مختل کرده !!
سلام
درسته Safe-Mode باید غیر فعال باشه
یا علی
از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدیننوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مدیر هاستتون در این باره صحب کنید ، تا براتون غیر فعال کنند.نوشته اصلی توسط mohammadreza64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان با cpanel هاست را باز کردم. لطفا بگید چیکار کنم.نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
cms که مدیر هاست برام نصب کرده بود را پاک کردم که جوملا فارسی نصب کنم ..................
ویرایش توسط mohammadreza64 : 11-18-2011 در ساعت 06:53 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)