با سلام
من هم مشکل دوستان رو دارم
حالت ابمن هم خاموش هست ولی باز ارور می دهد : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

با سلام
من هم مشکل دوستان رو دارم
حالت ابمن هم خاموش هست ولی باز ارور می دهد : قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامنوشته اصلی توسط S A S A N [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل شما از پیشوند هست که احتمالاً نام مناسبی را انتخاب نکردید یا این نام موجود هست یا از ترکیب کلمات غیر اصولی هست !
شما نیز بررسی کنید ارتباط بین یوزر و پایگاه داده شما صحیح هست ؟نوشته اصلی توسط nasa_aka [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین بررسی کنید که mysql سرور شما داون نشده باشه !
اگر مشکلی نبود بنویسید که از چه سیستم عاملی استفاده میکنید و چه پانل مدیریتی ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با تشکر
بله بنده با تعویض نام و مجددا ساخت یک یوزر و دیتا بیس جدید موفق به نصب شدم!
اما ظاهرا این روشن بودن سیف مود در موارد دیگر داره بنده رو دچار مشکل می کنه و نصب پلاگین و قالب بنده رو مختل کرده !!
سلام
درسته Safe-Mode باید غیر فعال باشه
یا علی
(((اتصال دیتابیسدارم جوملا رو نصب میکنم تو بخش تنظیمات دیتا بیس با این ارور رو به رو میشم
- قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
- چیکار کنم؟؟؟؟ ))) با سلام من هم دقیقا مشکل کاربری ر دارم که این سوال ر در اپتدای این بحث مطرح کرد( با این تفسیر که من میخوام ازجوملا برای ساخت سایت روی کامپیوتر خودم"(به صورت لوکال)"استفاده کنم ولی تا کانکت نباشم صفحه ی مدیریت پی اچ پی می ادمین برای ساخت دی تا بیس نمیاد و پیغام آف لاین میده حتی برای نصب جوملا هم همینطوره!تا کانکت نباشم از مرحله 1 به مراحل بعد نمیره_تو مرحله اتصال به دیتا بیس هم که ارور میده(در بالا ارور ذکر شد) با اینکه من دی تا بیس میسازم!(در ضمن شاید مهم نباشه ولی ومپ سروری که من نصب کردم به جای علامت عقربه علامت دابلیو داره و در هلپش نوشته created by romain bourdon)
سلام
من هرچی متن شما رو خوندم متوجه منظورتون نشدم که دارید چیکار میکنید و مشکلتون چیه !
اما آموزش نصب جوملا در لوکال هاست رو بخوانید و اگر در استفاده از wamp مشکل دارید میتونید از appserve 2.5.10 استفاده کنید !
دانش شما در کامپیوتر به چه میزان هست !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
در اپتدا از جانب خود تشکر میکنم از مدیران و اعضاء سایت که با صرف وقتشون به حل مشکلات هم کمک میکنند وهمچنین با زحماتی که میکشند قدمی بلند وبا ثبات در راه نهادینه شدن و عمومی شدن استفاده از نرم افزارهای اپن سورس بر میدارند. مشکل من در اتصال به دیتا بیس حل شد ولی یک مسئله به ضاهر غیر طبیعی هنوز هست! تا به اینترنت کانکت نباشم نمیتونم از این امکانات ومپ سرور و جوملا استفاده کنم و مدیریتی انجام بدم نه در حالت اف لاین میشه دیتابیس ساخت! نه صفحه "ورود به بخش مدیریت جوملا"نمایش داده میشه!.
سلامنوشته اصلی توسط maddahian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سؤالات متفاوت رو در تاپيك ها جداگانه پيگيري كنيد
موفق باشيد
از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدیننوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مدیر هاستتون در این باره صحب کنید ، تا براتون غیر فعال کنند.نوشته اصلی توسط mohammadreza64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)