از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدیننوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

از کجا غیر فعالش کنیم؟ لطفا توضیح بدیننوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با مدیر هاستتون در این باره صحب کنید ، تا براتون غیر فعال کنند.نوشته اصلی توسط mohammadreza64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان با cpanel هاست را باز کردم. لطفا بگید چیکار کنم.نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
cms که مدیر هاست برام نصب کرده بود را پاک کردم که جوملا فارسی نصب کنم ..................
ویرایش توسط mohammadreza64 : 11-18-2011 در ساعت 06:53 PM
شما دسترسی لازم برای خاموش کردن safemode رو فکر نمی کنم داشته باشید، از طریق مدیریت هاستینگ باید اینکار انجام بشه.نوشته اصلی توسط mohammadreza64 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)