سلام. من با کامپوننت swMenuFree یک منو ساختم ولی وقتی روی زیر منوها کلیک میکنم اون صفحه ای که باید رو نمیاره اینم ادرس سایتشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام. من با کامپوننت swMenuFree یک منو ساختم ولی وقتی روی زیر منوها کلیک میکنم اون صفحه ای که باید رو نمیاره اینم ادرس سایتشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم
چه عملي بايد بعد از كليك انجام بشه؟
بيشتر توضيح بديد
بعد از کلیک بر روی لینک باید صفحه مربوط به آن لینک باز باشه برایه اینکه منظورمو بهتر بیان کنم . لطفاً روی لینک منو کلیک کنید. بعد روی لینک زیر منو کلیک کنید. هر دوشون یه صفحه رو میارن. ولی اگه تو صفحه ای که باز میشه روی لینکی که به همون اسم هست و در وسط صفحه قرار داره کلیک کنید صفحه درست رو نشون میده .
مثلا اگه روی منوی "آشنایی" کلیک کنید . حالا روی زیر منو روی "تماس با دانشکده" بازم همون صفحه میاد. حالا تو صفحه باز شده روی لینک "تماس با دانشکده" در وسط صفحه کیلک کنید. ایندفعه صفحه درست میاد.
لينك هاي منوتون درسته؟
درست لينك داديد به منوهاتون؟
مجدداً چك كنيد
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 10-08-2011 در ساعت 05:26 AM دلیل: اشتباه پاسخگويي
من قبل از نصب این کامپوننت لینک هام مشکلی نداشت و الانم خود لینک ها درست کار میکنه به این صورت که لینک های اصلی ( واقع در سمت راست روی تصویر پس زمینه برج مراقبت) از نوع " نمایش مطالب یک مجموعه بصورت بلاگ" هستن و بعد در صفحه مربوط به آن لینک اصلی لینک های مربوطه اش قرار دارند که توسط آنها مطالب نمایش داده میشن. بعد از اینکه کامپوننت رو نصب کردم خودش از مجموعه منویی که انتخاب کردم (منوی اصلی) لینک های زیر شاخه رو قرار داد که در واقع همون لینک های مربوط به لینک های اصلیه. اما مشکل اینجاست که وقتی روی لینک های زیرشاخه کلیک میشه به جای صفحه مربوطه مجدداً صفحه همون لینک اصلی رو میاره. یک مثال میزنم شاید منظورمو بهتر برسونه :
فرض کنید میخوایم بریم به صفحه "تماس با دانشکده" برای اینکار باید روی منوی "آشنایی" کلیک کنیم و بعد در صفحه "آشنایی" لینک "تماس با دانشکده" رو انتخاب کنیم. خوب اینکار قبل از نصب کامپوننت انجام میشد و الانم انجام میشه.
ولی اگه بخوایم اینکارو مستقیماً بوسیله منوی بازشو انجام بدیم یعنی موس رو روی منوی "آشنایی" ببریم و در پنجره بازشو روی لینک "تماس با دانشکده" کلیک کنیم بجای اینکه صفحه "تماس بادانشکده" بیاد مجدداً صفحه "آشنایی" باز میشه فقط اسمش میشه "تماس با دانشکده" یعنی باید بازهم مثل قبل دو صفحه انتخاب کرد تا به صفحه مربوطه رسید.
اگه زحمت نمیشه لطفاً این دو روشی که گفتمو چک کنید و نتایج رو با هم مقایسه کنید تا اگه متوجه اشکال شدید بهم بگید.
خیلی ممنون از کمکتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)