سلام
من سالهاست مشتری مامبو (و به تازگی مشتری جوملا) هستم
به نظر شما بهترین CMS برای راه اندازی یک وی سایت شخصی (شبیه وبلاگ) چیه؟
joomla
nuke
e107
wordpress
drupal
...
?

سلام
من سالهاست مشتری مامبو (و به تازگی مشتری جوملا) هستم
به نظر شما بهترین CMS برای راه اندازی یک وی سایت شخصی (شبیه وبلاگ) چیه؟
joomla
nuke
e107
wordpress
drupal
...
?
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در بهتر بودن جوملا شکی ندارم
سلام
از نظر انعطاف جوملا
از لحاظ سادگي وردپرس
خودم به شخصه جوملا رو ترجيح ميدم. ميشه با كمي دستكاري سادگيش رو از وردپرس هم بيشتر كرد
موفق باشيد
اگر میخواید سایت شخصی شما خیلی شبیه وبلاگ باشه و ضمنا بتونید وبلاگ قبلی خود فرضا بلاگفا و سایر سیستمها رو ایمپورت کنید داخل این سایت بهتره از wordpress استفاده کنید
ایجاد سایت ورد پرس از نظر زمان نسبت به جوملا خیلی ناچیزه و شما کافیه یه قالب پیدا کنید که تنوع و کثرتش از جوملا بیشتره(شنیدم) و بعد یه سری تنظیمات مختصر و تمام
درود دوست عزيز
بنده جوملا را توصيه ميكنم چون واقعا قدرتمند هست و واقعا عالي . شما هر سايتي را كه ميخواهيد مي توانيد راه اندازي كنيد .
در ضمن شما كه كاربر پيشرفته هستيد و از امكانات فوق العاده جوملا اگاه هستيد .
باز ميل شخصي شما و نظرات دوستان مهم است .
موفق باشيد
سلامنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منم نظرم همینه
سلام
از نظرات همه دوستان ممنون
ورد پرس که میگید ساده است، ایا با افزونه نمیشه مثل جوملا قدرتمندش کرد؟
مثلا برای راه اندازی گالری و بخش دانلود و ... افزونه نداره؟
سلام
بله
وردپرس هم پلاگين هايي براي گالري و ... داره ولي به انعطاف جوملا نمي رسه
وردپرس بيشتر كار وبلاگ رو براتون انجام ميده تا سايت. ولي جوملا براتون پرتال حرفه اي مي سازه. خيلي از موارد در وردپرس نشدني و در جوملا شدنيست
اما در سادگي وردپرس بي نظيره. همونطور كه گفتم جوملا انعطافش بالاست و همون انعطاف هم ميتونه سادگي رو براتون ايجاد كنه. مثلاً ارسال مطالب در محيط كاربري و...
باز هم انتخاب با شماست
موفق باشيد
سلام دوست عزیز. در مورد اینکه جوملا یا ورد پرس کدوم بهتره بارها و بارها بحث شده. و این رو میشه گفت با افزونه های بی شماری که برای هر دو این سیستم ها وجود داره نمیشه گفت که کدوم بهتره. جوملا حرفه ای تر هست ولی اگه بخوای یه پرتال قدرتمند داشته باشی با هردوتاش میتونی این کار رو انجام بدی. من فروشگاه ها و پرتال های زیادی رو میشناسم که با وردپرس راه اندازی شدن. اصولا ورد پرس نرم افزار سبک تریه. از پایگاه داده کوچکتری استفاده میکنه و در نهایت طراحی اون از نظر سئو بسیار قویتر از جوملاست. من با هردوشون کار میکنم و بسته به نیازم ازشون استفاده میکنم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سری به سایت این شرکت بزن. تمامی نمونه کارها با وردپرس طراحی شده.
در نهایت برای وبسایت شخصی من وردپرس رو یشنهاد میکنم تا جوملا. چون وقت زیادی رو ازت نمیگیره.
در نهایت این چیزی نیست که بابتش هزینه کنی. با جوملا که باید کار کرده باشی ورد پرس رو هم توی لوکال تست کن.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)