-
مشکل با breezing form
من برای ساخت فرم ار breezing form اون تو لوکال نصب کردم . ولی وقتی با quick mode فرم رو میسازم می خوام ذخیره کنم . ذخیره نمیشه
من از جوملا 1.7 و breezing form رایگان سازگار با 1.7 استفاده میکنم . جوملام رو از همین سایت گرفتم و کامپوننت از سایت سازنده . میشه کمکم کنید ببینم مشکل چیه . ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-09-2011 03:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
وقتی روی دکمه ذخیره کلیک می کنید چه اتفاقی می افتد؟
موفق باشید
-
-
سلام . ممنون که جواب دادید وقتی ذخیره رو میزنم این خطا رو میده
<br />
<b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>C:\wamp\www\libraries\joomla\database\database\ mysqli.php</b> on line <b>384</b><br />
<h3><a href="http://crosstec.de/breezingforms-footer-removal.html" target="_blank">Please help the project and purchase a footer removal for the QuickMode! There are many more benefits included!</a></h3>24
البته وقتی کامپوننت رو باز می کنم این خطا رو هم میده : Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\libraries\joomla\database\database\mys qli.php on line
384
-
-
سلام وقت بخیر بنده با استفاده از این کامپوننت یه فرم در یه صفحه درست کردم و صفحه دوم رو برای پیام تشکر پایانی قرار دادم ... کاربر وقتی فرم رو پر می کنه و دکمه ارسال رو می زنه ، یک بار فرم خالی نمایش داده می شه و بعد صفحه دوم نمایش داده می شه ... البته اطلاعات سیو می شه و به ایمیل هم ارسال می شه اما چرا قبل از نمایش صفحه دوم یک بار فرم خالی صفحه اول نمایش داده می شه ؟ لطفا تست بفرمایید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اساتید و دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید. با سپاس
-
-
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم این افزونه کامرشیال هست و در این انجمن در این شرایط قابل پیگیری نیست !
اگر اشتباه میکنم لینک دانلودش را از سایت مرجع قرار دهید ! توجه کنید لینک نال شده قرار ندهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)