-
فارسی سازی کامپوننت نظر سنجی acepolls برای جوملا 1.7
با توجه به اینکه جوملا 1.7 برخلاف جوملا 1.5 به طور پیش فرض کامپوننت و ماژول نظر سنجی ندارد لزوم ترجمه کامپوننت مناسب نظر سنجی برای جوملا 1.7 بیشتر شده است
من کامپوننت acepoll که از بهترین کامپوننت های نظر سنجی می باشد ( ورژن 1.0.8 ) را ترجمه کردم البته این کامپوننت قبلا ترجمه شده بود ولی نسخه های قبلی قابل استفاده در جوملا 1.7 نبود
فقط مشکلی که وجود دارد این است که محیط کاربری برخلاف محیط مدیریت فارسی نمی شود و به همان صورت انگلیسی نشان داده می شود
لطفا دوستان کمک کنند تا این مشکل هم حل بشود و این کامپوننت مفید رو برای استفاده همه منتشر کنیم
صفحه دانلود نسخه اصلی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود فایل ترجمه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن کامپوننت acepolls یکی از بهترین کامپوننت های نظر سنجی می باشد که قبلا برای جوملا 1.5 هم ترجمه شده بود
من فارسی سازی این کامپوننت را از روی ترجمه به زبان polish 1.7 انجام دادم که در سایت خود acepolls قرار دارد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از najafi613 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
10-10-2011 05:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز قبلاً ترجمه كرده بوديم و براي جوملا 1.7 هم تست شده بود
اين مورد رو بنده در سايت جي پرتال منتشر كرده بودم
منبعي كه براي ترجمه استفاده كرديد رو هم قيد بفرماييد.
-
-
با تشکر از جناب safajuy
من قبلا از نسخه ترجمه شده شما استفاده کرده بودم ولی متاسفانه این نسخه با جوملا 1.7 سازگار نیست و بعد از فعال کردن ماژول acepolls وقتی نمایش سایت را می زنم فقط یک صفحه سفید رنگ دیده می شود و بعد از غیر فعال کردن ماژول دوباره همه چیز به حالت عادی بر می گردد
شما مطمئن هستید این نسخه را روی جوملا 1.7 امتحان کردید ؟ نه جوملا 1.6
دوستان دیگر هم لطفا نسخه ترجمه شده جناب safajuy را روی جوملا 1.7 تست کرده و نتیجه رو اعلام کنند
صفحه دانلود:
-
-
مشكلات فني كامپوننت با قضيه ترجمه كاملاً متفوته.
كامپوننتي كه ترجمه شده بودمربوط به جوملا 1.5 بود كه قبل از انتشار تست نشده بود ولي بعدش تست كرديم و وري سه نسخه جوملا نتيجه گرفتيم
ميشه بگيد كدوم قسمت رو ترجمه كرديد؟
-
-
همان طور که در پست اول نوشتم من ترجمه رو براساس ترجمه به زبان polish که در سایت اصلی acepolls قرار داشت انجام دادم و کلمات فارسی رو جایگزین کلمات زبان polish کردم
اگر شما این کامپوننت را روی جوملا 1.7 تست کردید پس به نظر شما مشکل چیه که من هر موقع امتحان می کنم صفحه سفید ظاهر می شود؟
-
-
طبق گفته هاي شما ترجمه هاي از جي پرتال بوده:
کلمات فارسی رو جایگزین کلمات زبان polish کردم
بنابر اين بايد اسم منبع رو مياورديد
من مشكلي نداشتم باهاش. اگر مشكلي با اين كامپوننت داشتيد تاپيك مي زديد بررسي ميكرديم
-
-
جناب safajuy من اين كامپوننت رو به صورت نهايي هنوز انتشار ندادم و فعلا قصد داشتم مشكلش حل بشود بعد مطالب مربوط به description رو اضافه كنم
لطفا علت باز شدن صفحه سفيد موقع فعال كردن ماژول را بررسي نماييد
بقيه دوستان هم لطفا اين كامپوننت و ماژول را در جوملا 1.7 فعال كرده و نتيجه رو گزارش كنند
-
-
سلام من بعد از مدت ها به انجمن برگشتم
من این کامپوننت رو برای یکی از پروژه هام خودم از روی انگلیسی به فارسی ترجمه کردم از فارسی سازی کسی هم استفاده نشده اگر ترجمه اش بد بود دیگه به بزرگی خودتون ببخشید هیچ کپی رایتی هم نزدم خواستید خودتون بزارید.
هیچ مشکلی نداره جز نمایش جدا کلمات فارسی در نمودار که اونم اگر از pie استفاده نکنید یا گزینه ها انگلیسی بود مشکل خاصی نیست .
-
کاربر مقابل از nice عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)