-
استفاده از جوملا در محیط لوکال
سلام دوستان...من به تازگی با جوملا فارسی آشنا شده ام. یه سوال داشتم:می خواستم بدونم چه جوری می تونم با جوملا یه سایت درست کنم که در محدوده لوکال بشه ازش استفاده کرد. مثلا ده تا کامپیوتر در یک شبکه لوکال داریم. برای هر کدوم از این کاربر ها یه محدود دسترسی تعریف کنیم (مثلا فقط کامپیوتر شماره 2 بتونه به یه قسمت خاص وارد بشه یا بتونه مطلبی تو سایت بنویسه) و تمام این ده کامپیوتر بتونن به این سایت دسترسی داشته باشند (نه این که جوملا رو روی سرور آپلود کنیم و همه از طریق اینترنت بهش دسترسی داشته باشند). در حال حاضر خودم جوملا فارسی 1.7 رو بصورت لوکال روی کامپیوتر خودم نصب کرده ام. حالا اگه یه کامپیوتر دیگه رو با مال خودم شبکه کنم و اون کامپیوتر دوم تو مرورگر خودش آی پی منو وارد کنه آیا وارد جوملا می شه؟!ببخشید اگه سوالم واضح نیست و ببخشید اگه سوالم رو جای درستی مطرح نکردم (راستش جای درست ارسال سوالمو پیدا نکردم)مرسی از همتون....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-17-2011 01:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
در جوملا 1.7 شما با ایجاد گروه های کاربری میتونید این مشکل رو حل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
در جوملا 1.7 شما با ایجاد گروه های کاربری میتونید این مشکل رو حل کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام... بابت راهنماییتون ممنونم.
اما من جواب سوال دومم رو نگرفتم. اصلا امکان این هست که با جوملا یه شبکه داخلی بوجود بیاریم؟ یعنی سایت روی یه کامپیوتر باشه و بقیه کاربرا از کامپیوترهای دیگه که با اون کامپیوتر اصلی در یک شبکه لوکال هستن هم بتونن به سایت ما دسترسی داشته باشند؟!
-
-
بله
کافی هست به هم متصل باشند
در این مورد تاپیک جدید ایجاد کنید و ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)