-
درخواست کمک برای ساخت یک مجموعه جدید
سلام به دوستان . می خواستم در انتهای دو ستون چپ و راست سایتم ( بعد از آخرین ماژول) یک چنین تصاویری قرار بدم . نمی خوام توی ماژول قرار بگیرن . باید چیکار کنم ؟ یک تصویر هم از نمونه سایتی که کار مورد نظر من رو کرده میزارم تا ببینید دقیقا منظورم چیه؟ با تشکر ازجوابی که میدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2011 01:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یک ماژول از نوع "html به صورت دستی" بسازید و تصاویر را قرار دهید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز با این حساب , مگه واسه ماژول اسم گذاشتن الزامی نیست ؟ در ضمن هر بار که ماژول می سازیم , یک چیزی مثل هدر ماژول بالای ماژول قرار میگیره که روی اون اسم ماژول قرار میگیره. من عرض کردم نمی خوام اسم روی اون باشه. می خوام طرف فکر کنه انتهای ستون راست و چپ سایت , بعد ماژول ها ( تاکید می کنم بعد ماژول ها) یک سری تصاویر مازاد قرار گرفته که لینک هستن. اگه اشتباه نکنم شما منظورتون اینه واسه ساخت چنین چیزی باید ماژول ساخت. ولی مشکل من اینه بعد ساخت ماژول نمی دونم رنگ پس زمینه ماژول و اسم و هدر ماژول رو چطور حذف کنم. اصلا میشه ماژولی ساخت که نه نیاز به اسم داشته باشه و نه رنگ پس زمینه ستون رو تغییر بده( به نوعی یه ماژول مخفی که فقط عکس های توش نمایان هستن و هیج اثر دیگه ایی ازش دیده نشه؟)
-
-
یک چیزی مثل هدر ماژول بالای ماژول قرار میگیره که روی اون اسم ماژول قرار میگیره. من عرض کردم نمی خوام اسم روی اون باشه
سلام شما در تنظیمات ماژول نمایش عنوان ماژول را روی خیر قرار بدید ! اینجوری دیگه اسم ماژول رو توی سایت نشون نمیده
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)