-
سوال های یک تازه وارد
سلام. من اولین پستی هست که اینجا میزنم ببخشید اگر سوالهای من یه مقدار مبتدی بودند.
من می خواهم یک وب سایت رراه بندازم که در یک فضای خیلی زیبا یه سری محصول ر معرفی کنم. قصد فروش اصلا ندارم و فقط هدف معرفی هست.
توی قالب ها گشتم و قالب JA Norite رو پیدا کردم که بنظرم مناسب میومد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قالب برای نسخه 1.7 و هم نسخه 1.5 توی سایت اصلی گذاشته شده که ظاهرا پولی هست و سایت های فارسی برای 1.5 اونرو قرار دادند. اما سوالها :
1. پیشنهاد شما اینه که من الان 1.7 نصب کنم یا 1.5
2. اگر 1.7 نصب کنم این قالب ورژن 1.7 گیرم میاد یا خیر
3. تبدیل کردن کلمات انگلیسی که توی قالب هستند به فارسی سخت هست یا آسان( من تجربه با سیستم های مدیریت محتوا مثل mybb که یک انجمن ساز هست رو دارم و تا حد کمی کد نویسی رو بلدم )
4. توی این قالب یه قسمت هست بنام slideshow ایا میشه این رو به صفحه اصلی منتقل کرد ؟ و ایا این امکان هست که این slideshow رو با یه اسلاید شو دیگه عوض کرد( اگر جواب مثبت این تغییر چقدر سخت هست )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2011 09:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
یه سوال دیگه که یادم رفت:
توی سایت اصلی حجم قالب حدود 26 مگ هست اما چیزی که سایت های فارسی قرار دادند 2.5 مگ هست . چرا اینقدر تفاوت ؟
-
-
1. پیشنهاد شما اینه که من الان 1.7 نصب کنم یا 1.5
سلام . من فعلا 1.5 رو پیشنهاد میکنم . چون دستتون تو انتخاب افزونه ها بازتر هست و یه جورایی بهتر از 1.7 هست. چون 1.7 هنوز زیاد کار داره !
اگر 1.7 نصب کنم این قالب ورژن 1.7 گیرم میاد یا خیر
آره گیر میاد
تبدیل کردن کلمات انگلیسی که توی قالب هستند به فارسی سخت هست یا آسان( من تجربه با سیستم های مدیریت محتوا مثل mybb که یک انجمن ساز هست رو دارم و تا حد کمی کد نویسی رو بلدم
آسون هست و مشکلی نداره . به سادگی قابل فارسی سازی هستند .
توی این قالب یه قسمت هست بنام slideshow ایا میشه این رو به صفحه اصلی منتقل کرد ؟ و ایا این امکان هست که این slideshow رو با یه اسلاید شو دیگه عوض کرد( اگر جواب مثبت این تغییر چقدر سخت هست )
بله میشه اسلاید رو در صفحه اصلی قرار داد و همچنین با هر نمونه اسلاید دیگه ای که بخواهید قایل تعویض می باشد .
توی سایت اصلی حجم قالب حدود 26 مگ هست اما چیزی که سایت های فارسی قرار دادند 2.5 مگ هست . چرا اینقدر تفاوت ؟
در سایت های فارسی که 2.5 مگ هست واسه این هست که فقط قالب تنها رو واسه دانلود قرار دادند . اما در سایت اصلی علاوه بر قالب افزونه های مورد نیاز قالب ( کامپوننت ، ماژول ، پلاگین ) هم بهمراه بسته دانلود قرار دادن که حجمش زیاد شده . اینجور قالبها اکثرا یه فایل pdf هم واسه راهنمایی و آموزش بهمراه دارن که اینم حجم رو بالا می بره
موفق باشید
-
کاربر مقابل از vahid.exe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دو تا از فایلهایی که توی سایت اصلی هست اما من برای دانلود پیداشون نکردم همین هایی هستند که توی عکس مشخص کردم:

اون source که ظاهرا یه سری فایل PSD هست اما اون quickstart چیه ؟ k2 جز کدام دسته محسوب میشه ؟
ویرایش توسط heavaz60 : 10-12-2011 در ساعت 08:48 AM
-
-
سلام
دوست عزیز لطفاً قبل از هزچیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرمایید.
این قالب رو برای استفاده در بهترین حالت باید از سایت اصلی بخرید.
بسته quck start یک جوملای آماده هست که قالب رو به همراه تمامی امکانات و به صورت تنظیم شده در اختیار شما قرار میده.
k2 یک کامپوننت برای ایجاد محتوا در جوملا هست.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من خودم یه انجمن دارم و تاکید دارم همه کاربران ابتدا قوانین رو بخوانند . همیشه هم شاکی می شوم از اینکه چرا نمی خوانند . خودم اومدم اینجا قوانین شما رو مطالعه نکردم !! داستان غریبی هست .
ممنون بابت یاد آوری . قوانین رو مطالعه کردم .
من برای جوملا 1.5 قالب کامل رو پیدا کردم با حجم 96 مگابایت و دانلود کردم.
هنوز روی هاست جوملا رو نصب نکردم. بنابر این توصیه شما اینه که من quickstart رو نصب کنم یا اینکه جوملا فارسی رو نصب کنم و قالب رو بصورت دستی بهش اضافه کنم ؟
-
-
سلام
شما برای امتحان هر دو رو نصب کنید.
اگر قصد دارید زود تر کارتون راه بیوفته ، بسته نصب سریع رو نصب کنید و اگر قصد یادگیری دارید سعی کنید طبق راهنمای قالب ، اون رو روی جوملا از اول نصب و الحاقاتش رو هم جدا نصب کنید.
همونطور که در قوانین هم ذکر شده پشتیبانی از ابزار های غیر رایگان در این انجمن انجام نمیشه و این موارد به گسترش دهنده اونها مربوط میشه.
موفق باشید.
-
-
سلام دوست عزیز.
یه راهنمایی میکنم و تا آخرش رو متوجه بشی (در مورد قالب های طراحی شده توسط تیم های خارجی مانند راکت تم، جوملارت و ...)
اول اینکه این قالب ها کد نویسیشون خیلی متفاوته و به سادگی نمیتونی توش تغییرات بدی.
دوم اینکه اگه از این قالب ها میخوای تو سایت فارسی استفاده کنی باید قالبی رو انتخاب کنی که تو توضیحاتش نوشته باشه RTL Support
سوم اینکه علت حجم بالای قالب ارائه شده در سایت طراح اینه که این سایت ها قالب رو به همراه کلیه افزونه های همراه و همچنین یک جوملای کامل به زبان انگلیسی به شما تحویل میدن که پس از نصب این جوملا به صورت پیشفرض سایت شما دقیقا شبیه همون سایتی میشه که به عنوان دمو دیدید. یعنی دقیقا با تمام افزونه ها اما مدیریت و بخش کاربری کاملا انگلیسی. شما باید فایل های زبان جوملای تیم جوملا فارسی یا هر تیم دیگه ای رو با جوملایی که سایت طراح قالب به شما میده جایگزین کنید تا بتونید همون قالب با کلیه امکانات رو بصورت فارسی داشته باشید.
سوم اینکه در قسمت نمایشی این قالب ها هیچگونه متن انگیلیسی ای قرارداده نشده و کلیه متون انگلیسی دقیقا محتوای سایت و ماژول هستن.
پس از فارسی سازی جوملای پیش فرض که تیم طراح قالب به شما داده میتونید به راحتی از طریق مدیریت جوملا متون انگلیسی رو حذف و متون فارسی مد نظر خود را جایگزین کنید.
اگه سوال دیگه بود در خدمتیم.
یا علی
-
2 کاربر زیر از محمود مراديان عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ممنون بابت توضیحات و راهنمایی های دوستان.
من جوملای فارسی رو نصب می کنم و بعد هم قالب و سایر پلاگین ها .
فقط چون قصد دارم جوملای 1.5 نصب کنم از مدیران می خواهم پست من رو منتقل کنند به قسمت 1.5 .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)