-
تنظیم موقعیت
سلام...2 تا ماژول دارم که میخواهم این 2 تا کنار هم بیاند... مثلاً در موقعیت 12 ، 2 تا ماژول را تنظیم می کنم..این 2 تا زیر هم می آیند...اما من می خواهم کنار هم بیایند...این امکان هست ؟؟؟چطوری؟؟؟روی لوکال کار می کنم..
سوال دوم اینکه: آبا میشه بدون تغییر کد، اندازه موقعیت ها(مثلاً موقعیت 10 من از سمت چپ صفحه شروع میشه میاد تا یه کم از وسط صفحه(به صورت افقی) جلوتر و موقعیت 11 که کنارش هست از ادامه اون شروع میشه میاد تا آخر صفحه... میخوام هرکدومشون نصفی از صفحه را بگیرند(موقعیت 10 از اول صفحه تا وسط و موقعیت 11 ادامه اون از وسط تا سمت چپ) ؟؟؟ محلشون ر ا چی میشه تغییر داد؟
سوال سوم اینکه : چطور می تونم موقعیت های قالبم را روی سایت ببینم ؟؟؟ متشکر
ویرایش توسط m.hossein : 10-11-2011 در ساعت 10:06 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2011 09:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای اینکه موقعیت ها رو در جوملا 1.7 مشاهده کنید وارد مدیریت قالب ها شوید و روی انتخابها کلیک کنید و از تب قالب گزینه " پیش نمایش موقعیت ماژول ها " را روی بلی تنظیم کنید سپس tp=1? را به انتخای آدرس سایتتون در نوار آدرس مرورگر اضاف کنید تا موقعیت ها رو ببینید .
واسه اینکه ماژول ها در کنار هم قرار بگیرند باید اونا رو در موقعیت های کنار هم منتشر کنید و اگر موقعیت در کنار هم ندارید باید موقعیت جدید ایجاد کنید .
میخوام هرکدومشون نصفی از صفحه را بگیرند
واسه تغییر اندازه موقعیتها باید id اون موقعیت ها را پیدا کنید و در css قالب اندازه ها رو ویرایش کنید.
محلشون ر ا چی میشه تغییر داد؟
آره محلشون قابل تغییر هست و بستگی داره کدوم قسمت قالب بخواهید قرار بدید . چون در بعضی موارد با تغییر جایگاه یک موقعیت باید اندازه موقعیت های اطرافش رو هم ویرایش کنید تا دیگه مشکلی پیش نیاد
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)