با سلام،
من هر چی قالب به غیر از قالبهای پیش فرض که به درستی اجرا میشه نصب میکنم ناقص اجرا میشه، بدون منو، لاگین، سرچ و...
![]()

با سلام،
من هر چی قالب به غیر از قالبهای پیش فرض که به درستی اجرا میشه نصب میکنم ناقص اجرا میشه، بدون منو، لاگین، سرچ و...
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
موقعیت های قالب ها فرق میکنن واسه همین این مواردی که گفتید تو قالب جدید که نصب می کنید نمایش داده نمی شوند . شما باید ماژول های منوها ، لاگین و سرچ رو در موقعیت های همون قالب جدیدی که نصب می کنید فعال کنید تا نمایش داده شوند .
برای اینکه موقعیت ها رو در جوملا 1.7 مشاهده کنید وارد مدیریت قالب ها شوید و روی انتخابها کلیک کنید و از تب قالب گزینه " پیش نمایش موقعیت ماژول ها " را روی بلی تنظیم کنید سپس tp=1? را به انتخای آدرس سایتتون در نوار آدرس مرورگر اضاف کنید تا موقعیت ها رو ببینید .
موفق باشید
مشکل اینجاست موقعیتهای ماژولها رو هم که تغییر میدم، هیچ تغییری بوجود نمیاد!
جالب اینجاست یکی از قالبها موقع دیدن موقعیتها منوش ظاهر میشه ولی در حالت عادی خیر![]()
با سلام
در بخش مدیریت قالب ها و دکمه انتخابها کلیک کنید و در کادر ظاهر شده "پیش نمایش موقعیت ماژول ها" رو فعال کنید
حالا با این آدرس موقعیت های قالب خودتون رو ببینید
youtsitename.com/?tp=1
حالا ماژول ها رو ر این موقعیت ها منتشر کنید
با عرض سلامی دوباره...
هر کاری میکنم نمیشه، من تو کار با جوملا تازه واردم، اگه میشه آموزش کاملتری بذارید.
دروود
ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو مطالعه کنید
سپس مطالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید
تا حد بسیار زیادی نیاز های شما بر طرف خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
اين error براي چي هستش
- JFTP: :store: پاسخ بد
- هشدار: انتقال ناموفق فایل!
دوست عزیز قوانین رو مطالعه کرده و سوالات جدید خود را که به موضوع تاپیک مرتبط نیست در تاپیک جدید مطرح کنیدسلام
اين error براي چي هستش
JFTP: :store: پاسخ بد
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
علاقه مندی ها (Bookmarks)