-
باز نشدن سایت بعد انتقال به هاست و دادن پیغام 404 در براوزر
1-با سلام و احترام من جوملارا ماه قبل وقتی روی زمپ یا الان مستقیماروی هاست سی پنل 11 به راحتی جوملا را نصب میکنم ودی تاباس و غیره کامل و درست و فایل ایمپورت را دانلود میکنم از روی خود(پی اچ پی مای ادمین ) هاست و آن را ایمپورت میکنم بازهم همه چیز درست انجام میشوداما وقتی تنظیمات پرمیشیم انجام میشود و تمام فایلهای جوملا را روی 0755 یا 0777 یا برای امنیت روی0444 میگذارم تا سایت باز شود سایت باز نمیشود حتی وقتی روی خود فایل اصلی جوملا در پابلیک اچ تی ام ال هاست را روی 0644 میگذارم تمام فایلهای داخل پوشه جوملا 0000 میشود و خلاصه هر کاری میکنم تا سایت با ادرس دامین باز شود نمیشود ولی وقتی که به نام دامین نام پوشه جوملا را اضافه میکنم و تمام فایلها روی پرمیشیم 0777 دوباره سایت باز میشه و تا الن من نتونستم سایت را با دامین روی براوزر باز کنم. یک نفر گفت این پیغام مربوط به سرور به مسئولین هاستی که خریدید در میان بگذارید انها هم گفتند به مسئولین ارائه کننده سی ام اس خود بگویید بما مربوط نیست تا ببینیم شما چه میگویید
2- ایا من باید فایل دانلود شده زیپ اسکول در پی اچ پی مای ادمین را در بخش اسکول پیست کنم یا فقط در بخش ایم پورت کفایت میکند و ایا تمام اطلاعات این فایل را باید در اسکول پیست کرد؟ چون در سایت اصلی جوملا تصویری از اسکول را نشان داده که باید اطلاعات فایل زیپ مذکور را در اسکول پیست کرد!
مثلا نام سایت را در زیر مثال میزنم تا دقیقا متوجه شوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با این دامین سایت باز نمیشود
http://www.modiresite.com/animation/ با دادن اس لش و نام فایل جوملا در هاست سایت باز میشود
Forbidden پیغام براوزر وقتی پرمیشیم کل فایلهای جوملا روی 0444
You don't have permission to access /com/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Internal Server Error پیغام براوزر وقتی پرمیشیم کل فایلهای جوملا روی 0777
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@نام کاربری هاست من.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
با دادن اسم دامین به براوزر حالات زیر ایجاد میشود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دامین من در هاستم.ir/ Index of /
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@نام کاربری هاست من.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2011 03:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز پرمیشن های فولدر ها و فایلها رو تغییر ندید
پیشفرض برای فولدر ها 755 و برای فایلها 644
به این ترتیب نباید مشکلی داشته باشید
-
-
ایا من باید فایل دانلود شده زیپ اسکول در پی اچ پی مای ادمین را در بخش اسکول پیست کنم یا فقط در بخش ایم پورت کفایت میکند و ایا تمام اطلاعات این فایل را باید در اسکول پیست کرد؟یا قسمت خاصی از فایل زیپ اسکول را باید پیست کرد چون در سایت اصلی جوملا تصویری از اسکول را نشان داده که باید اطلاعات فایل زیپ مذکور را در اسکول پیست کرد بعد باید چیکار کرد تا سایت با دامین اصلی بالا بیاد در مرورگر
-
-
پرمیشن در هر حالتی که قرار داشته باشه من سایتم را با این آدرس دارم => نام دامین +اسلش+نام فولدری که جولا درآن است بر روی هاست !!!!من چطوری میتونم سایتم رو فقط روی آدرس دامین خودم داشته باشم مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ورود به مدیریت سایتم هم بتونم با آدرس مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید چه کارهایی انجام بدم تا به این خواسته برسم چون من تمام مراحل نصب را ظرف چند دقیقه انجام میدم
-
-
دروود
ابتدا به شما پیشنهاد میکنم از ومپ استفاده نمائید
سپس مقالات زیر را مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس موردی بود بیان کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
دروود100 دروود به شما دوست گرامی مرسی از راهنمایی عالی شما
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)