-
لود شدن دیر سایت ؟؟؟
درود من مشکل لود شدن دیر سایتم دارم . جوملا 1.5 نصب کردم . وقتی سابت رو غیر فعال می کنم و می خواهم وارد مدیریت شوم راحت است اما در هنگام لود آن دیر بالا میاد . در ضمن من اگه بخوام به هیچ اصلاعاتی دست نزنم و جملای خودم رو به 1.7 تغییر دهم چه کار باید انجام دهم ؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2011 11:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
سؤال دوم رو طبق قوانين انجمن در تاپيك ديگري پيگيري كنيد
سؤال اولتون رو هم به دليل Down بودن سايت نميشه اظهار نظري كرد. سايت رو باز كنيد تا بررسي كنيم
موفق باشيد
-
-
لینک سایت رو بدید تا دوستان بررسی کنند
اگر می خواهید به سایت فعلی دست نزنید راحت ترین کار اینه که یه پوشه بسازید مثلا با نام old و جوملای 1.5 فعلی رو به اون انتقال بدید و جوملای جدید رو در پوشه اصلی راه اندازی کنید
با این کار با اضافه کردن /old به انتهای آدرس سایت می توانید وارد سایت قدیمی شوید
اگر هم می خواهید سایت رو بروز رسانی کنید که روش های اون مفصل در انجمن و همین طور ویکی وجود داره
-
-
در برخی موارد در بسیاری از قالبهای آماده مشاهده میشود از منابع بیرون از سایت استفاده میشود
به عنوان مثال
کد:
src="http://www.jquery.com/"
یا برای بک گراند از عکسهای خارج از سایت استفاده میشود به این نکته کنید که اگر منابع مورد استفاده در سایتتان را از خارچ تامین شود باعث کندی در روند لود شدن سایت خواهد شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)