-
خطای mySql در زمان نصب لوکال
با سلام
من از WampServer 2.1e استفاده میکنم
در زمان نصب نسخه 1.7 جوملا هیچ مشکلی ندارم
اما در زمان نصب نسخه 1.5.23 با این پیغام خطا مواجه میشم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
روی هاست هم تست کردم و مشکلی نبود !
فقط در زمان نصب لوکال با این مشکل مواجه میشم ...
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-13-2011 10:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نام DB در هاستهای cpanel دارای یک پیشوند است که معمولا این پیشوند نام کاربر cpanel است
آیا برای import کردن بانک در لوکال این پیشوند را تغییر داده اید ؟
-
-
سلام
دوست عزیز نا هماهنگی کوچکی بین نسخه 1.5.23 با ومپ 2.1 وجود داره
راحت ترین راه استفاده از ومپ 2.0 است
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
من اساسا چیزی را از هاست ایمپورت نکرده ام !!
همانطور که گفتم روی هاست مشکلی ندارم
روی لوکال قبلا در phpmyadmin ، دیتابیس را میسازم و بعدا در زمان نصب جوملا از همان اطلاعات استفاده میکنم
همانطور که گفتم در مورد نصب نسخه 1.7 به همین روش و روی لوکال هیچ مشکلی ندارم
اما در زمان نصب نسخه 1.5.23 با این مشکل مواجه میشم
حدس خودم بر این است که این اشکال مرتبط به اینکودینگ صفحات هست ، ولی ... !!!
با سپاس
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز نا هماهنگی کوچکی بین نسخه 1.5.23 با ومپ 2.1 وجود داره
راحت ترین راه استفاده از ومپ 2.0 است
ضمن تشکر
خودم هم اندکی به این مورد مشکوک بودم !!
به همین دلیل سعی کردم که نسخه قدیمی تر ومپ رو پیدا کنم ، ولی هر چه گشتم پیدا نکردم !!
شما میدونید از کجا میتونم دریافت کنم ؟!
مجددا متشکرم
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سپاس فراوان از همه دوستان
با استفاده از توصیه اساتید و نصب نسخه 2 ، مشکل حل شد ...
-
-
سلام من نمیتومن یک پایگاه داده ایجاد کنم
میشه سریع تر راهنماییم کنید؟؟
-
-
سلام
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا سوال خود را در تاپیک جداگانه مطرح کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را هم یکبار مطالعه بفرمایید.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)