من میخوام
google +1
رو تو سایتم اضافه کنم که هرکی روش کلیک کرد یک امتیاز به ساید من داده بشه لطفا راهنماییم کنید مانند همین که رویه جوملا فارسی هستش

من میخوام
google +1
رو تو سایتم اضافه کنم که هرکی روش کلیک کرد یک امتیاز به ساید من داده بشه لطفا راهنماییم کنید مانند همین که رویه جوملا فارسی هستش
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام . از ماژول گوگل پلاس استفاده کنید و به راحتی این امکان رو ایجاد کنید
این افزونه دارای چند طرح بندی پیش فرض برای دکمه ی افزودن امتیاز است که از طریق مدیریت ماژول قابل انتخاب است.
نسخه فارسی شده را از اینجا دانلود کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم دانلود نسخه اصلی از سایت سازنده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام دوستان من این نسخه را نصب کردم اما نمی دونم باید در آدرس صفحه گوگل چه آدرسی بنویسم؟
منم سوالم همینه!!!
سلام دوستان من این نسخه را نصب کردم اما نمی دونم باید در آدرس صفحه گوگل چه آدرسی بنویسم؟
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید و برای استفاده ابتدا باید پلاگین را فعال کنید و بعد در مدیریت مطالب در هر مطلبی که میخواهید
اضافه کنید.{ plusone }
به خاطر اینه که از مدیریت پلاگینها این پلاگین را فعال نکردیدنوشته اصلی توسط a6543210 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول باید فعالش کنید و بعد ازش استفاده کنید.
آقای shamata
در قسمت پلاگین ، پلاگین Content - Google +1 Button اضافه شده و این متن { plusone } رو وقتی اضافه می کنم هیچ تغییری دیده نمی شه و همین { plusone } دیده می شه تو متن.
نوشته اصلی توسط a6543210 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان عزیز
به تازگی یکی از شرکت های بزرگ ماژولی رو برای گوگل پلاس طراحی و انتشار داده که امکانات بسیار جالبی داره و میتونید از اون استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه دیگر و جدا از جوملا استفاده از کد زیر در ایندکس قالبتون هست، با استفاده از این کد میتونید هرجایی که دلتون میخواد آیکون گوگل پلاس رو نمایش بدید :
کد:<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">{lang: 'fa'}</script> <style type="text/css"> .gplus {border-radius: 8px 8px 8px 8px;direction: rtl;font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif;font-size: 11px;line-height: 22px;margin-bottom: 32px;margin-left: 21px;padding: 4px 10px 5px 35px;} </style> <div class="gplus" style="left: 27px;position: absolute;right: 749px;top: 20px; z-index: 1000;"> <center> <g:plusone size="medium" annotation="none"></g:plusone></center> </div>
عزیز دلم - در قسمتی که میخواهی متنی را تایپ کنی - بالای متن ( قسمتی هست که مثل نرم افزار word آیکن های مختلف داره در 4 ردیف - پایین ترین ردیف و اونجایی که قیچی (cut ) هست - آیکن شماره 10 مثل یک (مربع با یک + ) هست که بهش میگن tag -نوشته اصلی توسط a6543210 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک تگ اضافه کن و درون اون این متن { plusone } رو اضافه می کنی
عاشقتم خدا
علاقه مندی ها (Bookmarks)