با سلام
من میخوام هدر سایتمو عوض کنم ، اطلاعات زیادیم راجب برنامه نویسی ندارم، از روی آموزش هایی که تو نت دیدم نتونستم انجام بدم.
حالا هر کی میتونه کمک کنه بسم الله...

با سلام
من میخوام هدر سایتمو عوض کنم ، اطلاعات زیادیم راجب برنامه نویسی ندارم، از روی آموزش هایی که تو نت دیدم نتونستم انجام بدم.
حالا هر کی میتونه کمک کنه بسم الله...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس سايت؟
موفق باشيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز آدرس سايت نه اسكرين شات
موفق باشيد
واقعیت یه مدتیه سایت بالا نمیاد بهتر بگیم یکی در میان بالا میاد دیگه این شد که عکس گذاشتمنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. تو پوشه قالبی که استفاده میکنید قسمت images فایل تصویری هدر رو پیدا کنید و هدر هم اندازه مورد نظرتون رو با اون جایگزین کنید.
یا علی
درود دوست عزيز كار سختي نيست و نيازي به برنامه نويسي نداره شما به هاست خود مراجعه كنيد و پوشه قالب خود را انتخاب كنيد . پوشه images قالب خود را باز كنيد . عكسي با نام هدر ( Header ) وجود دارد . شما بايد يك عكس ديگر به اندازه همين و سايز همين عكس و دقيقا با همين نام ايجاد كنيد و جايگزين اين عكس كنيد . توجه داشته باشيد عكس بايد دقيقا هم اندازه و هم اسم همين عكس باشد . سوالي بود در خدمتم . موفق باشيد
نوشته اصلی توسط محمود مراديان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منو می بخشید ولی میشه دقیق بگید پوشه قالب بعد اینکه داخل فایل منیجر میرید کجا قرار داره!!!!!111نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
http://ups.night-skin.com/up-90-07/wswcfv-aq.png
سلام
معمولا توی پوشه public_html/templates می تونید پوشه مربوط به هر قالب رو ببینید
اگر آدرس سایت رو می دادید و سایت باز می شد دقیقا بهتون می گفتیم کدوم فایل رو و در چه پوشه ای باید ویرایش کنید اما همین الانم کار سختی نیست و خودتون می تونید پیداش کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمیدونم مشکل از هاست یا ... ولی یکی در میون بالا میادنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)