سلام خدمت اساتید
آیا افزونه ای برای فارسی کردن اعدا در جوملا 1.7 وجود داره یا خیر .برای جوملا 1.5 موجوده اما روی 1.7 کار نمیکنه

سلام خدمت اساتید
آیا افزونه ای برای فارسی کردن اعدا در جوملا 1.7 وجود داره یا خیر .برای جوملا 1.5 موجوده اما روی 1.7 کار نمیکنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون از فارسی کردن چیه !؟ اگر نوشتار فارسی منظورتونه این بر میگرده به مرورگرها که البته اگر از کد اسکی اعداد فارسی استفاده بشود فارسی نمایش داده خواهند شد.
میشه این پلاگین رو برای نسخه 1.5 اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم ؟ شاید بشه با تغییرات اندکی برای 1.7 نیز آماده کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
منظور نمایش فارسی اعداد در قسمت مطالب هستش . متاسفانه اعداد در هیچ مرورگری فارسی نمایش داده نمیشه پس مشکل از مرورگر نیست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این موارد به مرورگر بر میگرده :
مثلاً شما در مرورگر فایرفاکس میتوانید در آدرس بار بنویسید about:config و سپس bidi.numeral را پیدا کنید و سپس پیشفرض 0 رو به 1 تبدیل کنید تا اعداد رو که در متون فارسی هست را برای شما به فارسی نمایش دهد و در صورتی که تمایل دارید همیشه اعداد را فارسی ببینید فکر میکنم عدد 4 رو وارد کنید. دقیقآً این مورد رو یادم نیست. تست کنید !
اما اینکه از یک کد جاوا استفاده کنیم به این منظور هم توضیحاتش موجود هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]!
شما میتونید این کد رو در قالبتون وارد کنید تا همیشه بر روی مطالب شما اعمال شود !
پلاگین نوشته شده برای اینکار تنها همینکار را میکند که شما میتوانید دستی این کد را در قالب قرار دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام.
ببخشید من به تازگی مطلب شما را خوانده ام.کد جاوا اسکریپت را به قالب اضافه کردم اما باز هم اعداد فارسی نیستند.
اگرخودتان جواب گرفته اید می شه من را راهنمایی کنید؟.
ممنون.
بنده توانستم !
شما مشکلتون چی هست در اینکار ؟ دقیقاً به چه صورتی عمل کردید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)