-
سلام -ممکن که مربوط به تنظیمات پرمیشن فولدرها و فایلهای جوملا باشه اونهارو طوری تنظیم کنید که ارور شاید برطرف شود یا اینکه به مدیر هاست بگید پنل شما رو بررسی کنه کسی امنر از مدیر سرر پیدا نمیکنید. یا اینکه اگر میخواهید خودتون یاد بگیرید مپل من آزمایشی روی یک فولدر در ومپ یا هرکجا که دوست دارید فقط جوملا نصب شده را اپ کنید روی دامین تا دقیقا ریزه کاریارو یاد بگیرید این کار بسیار پیچده و ظریف و حتی برنامه نویسان و حرفهیی ها هم به مشکلات گواگون برورد میکند نیاز به تمرین و تجربه دارد حالا که سایت رو نمی تونی از اول نصب کنی پس با یک فایل دیگه جوملا در مپ آزمایش کن ببین با یک دیا باس جدید هم همی مشکلات و...داری
در مورد دوم شما بنفعت است که شروع کنی و برنامه نویسی رو یاد بگیری وگرنه همیشه نگران خواهی بود شکل زده میشه 000200000 در واقع قیمت 200.000 تومان هست یا اینه با یک رنامه نویس یا سازنده اسکریپ تماس بگیر
حالا من یک مشکل دارم میتونی بگی چیکار کنم
مشکل اساسی بعد نصب جوملا مستقیما روی یک فولدر در پاپلیک هاست سی پنل( لطفا کمک کنید)
من چطور میتونم سایتم رو بعد نصب روی پابلیک سی پنل هاست لینوکس بدون نام پوشهایی که جوملا رو در آن روی هاست مستقیما نصب کردم
سایت من روی دامین مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]باز بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ دیتا باس هم از ابتدا دارم چون رو هاست مستقیما نصب کردم/ من بعد ایپورت واکسپورت در پی اچ پی مای ادمین نمیدونم چیکار کنم تا سایت من بالا بیاد نه با آدرسی که جوملا روی هاست نصب شده است بلکه با آدرس دامینم مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]چون من وقتی جوملا رو روی هاست مستقیما نصب کردم چنین آدرسی رو در مرور گر دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نصب رو با این ادرس تا انتها ادامه میدم تا اتصال به دیتا باس و اکسپورت و ایمپورت نمیدونم چیکار کنم تا سایت من بالا بیاد نه با آدرسی که جوملا روی هاست نصب شده است بلکه با آدرس دامینم مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-19-2011 05:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)