-

نوشته اصلی توسط
behrooz_sh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشکلم حل شد، ولی آخرش معلوم نشد اشکال از کجا بود.
تنها کار متفاوتی که کردم این بود که در مرحله آخر نصب که نام سایت را می پرسید به جای فارسی به انگلیسی نوشتم.
موفق باشید.
سلام
نمیتونه ارتباطی داشته باشه !
شاید اف تی پی رو درست ست کردید یا اینکه فایل configuration را از پیش بصورت یک فایل خام ابجاد کرده باشید و دسترسی 777 به آن داده باشید !
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2011 09:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
نمیتونه ارتباطی داشته باشه !
شاید اف تی پی رو درست ست کردید یا اینکه فایل configuration را از پیش بصورت یک فایل خام ابجاد کرده باشید و دسترسی 777 به آن داده باشید !
یا حق
سلام
با شما موافقم که ارتباطی نمی تونه داشته باشه.
من چندین بار جوملا رو نصب کردم ولی مشکل باقی بود و از اینکه دیشب دیدم مشکلی نداره متعجب شدم.
و متاسفانه نه ftp ست کردم و دسترسی هم 644 بوده.
-
-

نوشته اصلی توسط
behrooz_sh
سلام
با شما موافقم که ارتباطی نمی تونه داشته باشه.
من چندین بار جوملا رو نصب کردم ولی مشکل باقی بود و از اینکه دیشب دیدم مشکلی نداره متعجب شدم.
و متاسفانه نه ftp ست کردم و دسترسی هم 644 بوده.

سلام
من وبسایتم رو رو لوکال نصب کردم یک هفته کامل واسش عرق ریختم حالا به سرور منتقل کردم و گزینه های ذخیره به هیچ عنوان عمل نمی کنند کمممممممممممک!!!
رو لوکال مشکلی نداشت و در سرور دیگه هم خوب جواب میده!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)