-
دو زبانه کردن جوملا
با سلام من یک تازه وارد هستم برای دو زبانه کردن جوملا بخش آموزش مربوطه را به دقت مطالعه کردم ولی مشکل اینه که موقع ایجاد منوی های زبان اگر هر دو منوی فارسی و انگلیسی را در حالت پیش فرض بلی قرار دهم با پیغام خطا مواجه می شوم که باید حداقل یک زبان "همه" داشته باشم به عبارت دیگر فقط در یکی از منو ها می تونم زبان متناظر را انتخاب کنم.
نتیجه آخر اینکه در منوی انتخاب زبان فقط یکی از زبان ها نمایش داده می شه
این بخش دقیقا با توضیحات زیر از آموزش جوملا ارتباط داره که به نظر میاد یک conflict وجود داره
نکته 1: هر منوی را برای یک زبان خاص تعریف کنید. و گزینه صفحه پیش فرض را روی بلی قرار دهید. نکته 2: فقط در اولین منو را گزینه صفحه پیش فرض را روی بلی قرار دهید
اگر در هر دو منو صفحه پیش فرض را روی بلی قرار بدم باید یکی از زبان ها را همه انتخاب کنم و اگر زبان ها را درست بگیرم در یکی از منوها باید صفحه پیش فرض را خیر بگیرم و در هر حالت خروجی مورد انتظار بدست نمی آد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2011 06:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در مدیریت منوها باید سه منو داشته باشید که یک منو بصورت پیش فرض برای همه هست و دو منوی دیگر یکی زبان فارسی و دیگری زبان انگلیسی
حال آیتم های منو را باید برای هر منو ایجاد کنید. مشکل اینجاست که منوهایی که ایجاد می کنید به یک منو مثلا فارسی لینک داده میشه و برای همین به شما اجازه پیش فرض کردن رو نمی ده.
دوباره آموزش رو به دقت مطالعه فرمایید.
در پناه حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)