-
پخش فایل در سایت
سلام
من فایل صوتی و تصویری رو میخوام در سایت بگذارم
منتها فایل ها در هاست من نیستند و در فضای دیگری است.
می خوام وقتی کاربری روی فایل کلیک می کنه هم امکان دانلودش باشه از سایت با استفاده از دانلود منجر یا نرم افزار های مشابه و هم پخش بشه
برای این منظور باید چی کار کنم؟
چه افزونه ای استفاده کنم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2011 03:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
فکر کنم باید دو مسیر متفاوت رو همزمان طی کنید
یکی برای گذاشتن لینک دانلود و یکی هم برای افزودن پخش فایل صوتی یا توصویری مورد نظر در سایت
مورد اول رو هم می تونید لینک مستقیم بدهید که راحت تره و به نظرم می رسه که بهتر هم باشه گرچه افزونه هایی مانند اتچمنت هم تا حدود بسیار خوبی این کار رو برای شما انجام می دهند
مورد دوم هم افزونه هایی برای اینکار وجود داره که عموده اونها رو در این لینک می تونید ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
افزونه ای نیاز ندارید ! تنها کافیست لینک فایلها را در مطالب خود قرار بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام و تشكر از جواب دوستان
اما دو تا مشكل ديگه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اون افزونه ها كه مي گي پولي هست كه ، مجاني نيست؟ پعد كردت مي خواد؟ روي هاست خودم نمي تونم بزارم چون حجمش زياده عزيز
مهدي:
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
سلام ، از پلاگین allvideo استفاده کنید !
هم رایگان و هم فارسی هست و با یه سرچ کوچولو در نت پیداش می کنید .
میتونید لینک فایلی رو که در یه سایت دیگه وجودداره رو به پلاگین بدید تا اونو داخل سایت خودتون نمایش بده و امکان دانلود هم وجود داره
-
-
دوست عزیز شما میخواهید فایلهاتون رو در صفحات برای دانلود قرار بدید ! نه برای تماشا و یا ... . تنها کافیست آدرس فایلها را در محتوای خود قرار بدید و لینک کنید ! بدون نیاز به هیچ افزونه خاصی !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام مجدد
نه راستش من چون سايتم اموزشي هست مي خوام نمايش هم داده بشه
براي نمايش عكس هم مي خوام همين كار رو بكنم يعني عكس چاي ديگه بزارم اما در سايتم نمايش داده بشه
براي اين مورد هم منو راهنمايي كنيد
ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)