-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا زمانی که میشه از افزونه های خود جوملا استفاده کرد چرا کد قرار بدیم !؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این یک نمونه هست که در سایت خودش هم کار میکنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این پانوراما هم فوق العاده هست ! (پشتیبانی از جوملا 1.7 هم میکنه!)
هر جفتشون فایل jpg رو هم ساپورت میکنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی جون قربون شکل ماهت، من همه اینها را تست کردم. اولی تصاویر را فقط به چپ و راست میگردونه و عکسهای 360*180 را ساپورت نمیکنه. دومی روی جوملا 1.7 نصب میشه ولی کار نمیکنه. تو خود سایتش هم نوشته مخصوص 1.5
حالا چه اصراری هست که ما مشکل ویرایشگر - TinyMCE را حل نکنیم؟ اصلاً این افزونه ها برای وقتی هست که شما یه سورسی از اون پانوراما داشته باشی. من ممکنه بخوام توی سایتم پانوراماهای موجود در سایت 360cities را بذارم که خودم سورسش را ندارم. بنابراین فکر کنم هیچ چاره ای نیست بجز استفاده از اون کدی که خود 360cities گفته. خواهش میکنم اگه میتونید در مورد پیغام خطایی که نوشتم راهنمایی کنید.
خیلی هم ممنونم که این افزونه ها را پیدا کردین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-19-2011 05:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)