فکر میکنم این دوستمون منتظر پیام های ارسالی در بخش پیام های جوملا در پنل مدیریتی هستند.
دوست عزیز پیام ها به ایمیل اون شخصی که فرم تماس با ما رو ، در تنظیمات تماس بهش وصل کردید ارسال میشه.

فکر میکنم این دوستمون منتظر پیام های ارسالی در بخش پیام های جوملا در پنل مدیریتی هستند.
دوست عزیز پیام ها به ایمیل اون شخصی که فرم تماس با ما رو ، در تنظیمات تماس بهش وصل کردید ارسال میشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باسلام عزیزان - من همه جارو چک کردم ارسال نمیشه
من اون ایملو چک کردم- حتی رفتم smtp رو هم تنظیم کردم بازم ایمیلی نمیاد
ارسال مطلب از طریق کاربر میادبه هم ÷یام مدیریت - هم ایمیل - ولی تماس با ما نمیاد
نوشته اصلی توسط cnalmas2006 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطمعن هستید که ایمیل اون کاربری که به فرم تماس با ما وصل کردید رو چک کردید ؟ از منوی مدیریت کاربران ببینید اون کاربر چه ایمیلی ثبت شده براش؟
یه نفر وارد اینجا نیست؟
دوست عزيز دقيق بگيد چه كارهايي انجام داديد؟
در ضمن براي پاسخگويي صبور باشيد
اطلاعات خودتون رو برام بفرستيد تابررسي كنم
من تو منوی مدیریت تماس ها > تماسها - گزینه cantact Name here را به admin پیوند دادم
admin هم که گزینه مربوط به مدیرکل هست- ایمیل براش تعریف شده و هم من تازه تنظیمات smtp رو هم انجام دادم
به کاربر دیگه هم پیوند میدم بازم به اونم ارسال نمیشه
اطلاعات جوملاتون رو برام بفرستيد تا بررسي كنم و بعد از بررسي توي همين تاپيك مشكل رو اعلام مي كنم
موفق باشيد
براتون فرستادم
بررسي شد:
مشكل اول:
شما مسير فرستادن رو ايميل تنظيم كرده بوديد كه بايد روي smtp تنشيم ميشد
مشكل دوم:
رمز كاربريتون رو بررسي نكردم ولي مطمئنيد رمز رودرست واردكرديد؟ كدوم رمز رو وارد كرديد؟
نام كاربريتون هم بررسي كنيد. معمولاً نام كاربري ها @ ندارند !
در ضمن اين اطلاعاتي كه واردكرديد رو از كجا گرفتيد؟ نام كاربري رو كي بهتون داده؟
موفق باشيد
اینا ایمیل هایی که تو کنترل پنل خودم ساختم - تو کنترل پنل همینجور نوشته وبا همینیوزر هم وارد میل ها میشم
رو smtp هم قبلا بوده - اصلا یک ایمیل از خودتون تعریف میکردین ببینید کار میکنه؟رو
من جوملا 1.7.3 نصب کردم بعد این قالب دوستمونو که با فایلای سورس جوملا بود روش کپی کردم
چجوری ارتقا بدم- عزیز بفیهقسمتهایی که گفتمم چک کردی؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)