سلام
من وبسایتم رو رو لوکال نصب کردم یک هفته کامل واسش عرق ریختم حالا به سرور منتقل کردم و گزینه های ذخیره به هیچ عنوان عمل نمی کنند کمممممممممممک!!!
رو لوکال مشکلی نداشت و در سرور دیگه هم خوب جواب میده!!!

سلام
من وبسایتم رو رو لوکال نصب کردم یک هفته کامل واسش عرق ریختم حالا به سرور منتقل کردم و گزینه های ذخیره به هیچ عنوان عمل نمی کنند کمممممممممممک!!!
رو لوکال مشکلی نداشت و در سرور دیگه هم خوب جواب میده!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جوملا را بصورت پیشفرض خود نصب کنید ببینید هنوز مشکل دارد؟
بلهنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا رو از همینجا دانلود کردم و آپ کردم اونم نصب کردم همین مشکل بود
دروود
چگونه انتقال دادید ؟
از درستی انتقال خودتون اطمینان دارید ؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از انتقا ل صدر صد مطمئنم احتملا از هاست باشه حالا از کجاش نمیدونم؟!!!!
روی فایل های خودتون یک بار بسته جوملا رو اکسترکت کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
شاد و سلامت در پناه ایزد
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
!!! این راه حل ! هم مشکل رو برطرف نکرد
سلام
سیستم عامل سرور چیست ؟
php info را بدید بررسی کنیم ! احتمالاً برخی از توابع در هاست درست کانفیگ نشده اند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Linux mydc.mylittledatacenter.com 2.6.18-194.32.1.el5 #1 SMP Wed Jan 5 17:52:25 EST 2011 x86_64 نسخه پایگاه داده 5.0.92-community دیتابیس utf8_general_ci نسخه php 5.2.17 سرور وب LiteSpeed وبسرور به محیط کاربری php litespeed نسخه جوملا Joomla! 1.7.0 Stable [ Ember ] 19-Jul-2011 14:00 GMT نسخه پلتفرم جوملا Joomla Platform 11.1 Stable+Modified [ Ember ] 01-Jun-2011 06:00 GMT
حالت امن روشن Open basedir /home/dmmd:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp نمایش خطا ها روشن تگهای کوتاه روشن آپلود فایل روشن Magic Quotes روشن ثبت سراسری خاموش بافر روشن مسیر ذخیره جلسات /tmp آغاز خودکار جلسه 0 XML فعال بلی Zlib فعال بلی توابع غیرفعال ./,ln,passthru,dl,system,exec,popen,shell_exec,proc_ close,proc_open,proc_nice,proc_terminate,proc_get_ status,posix_getpwuid,posix_uname,openlog,syslog,f tp_exec,posix_uname,posix_getpwuid,posix_kill,posi x_mkfifo,posix_setpgid,posix_setsid,posix_setuid,g et_current_user,getmyuid,getmygid,listen,chgrp,apa che_note,apache_setenv,apache_child_terminate,clos elog,debugger_off,debugge_on,ini_restore,netscript ,escapeshellarg,cmd,backtick,virtual,show_sourc,sh ow_source,pclose,pcntl_exec,datasec,old_offset,ctr l_dir,ini_alter,leak,listen,chgrp,apache_setenv,de fine_syslog_variables,root,diskfreespace,disk_free _space,disk_total_space,posix_kill,getmyuid,getmyg id,apache_child_terminate,php_ini_scanned_files,ls ,ps_aux,chown,getrusage,posixc,posame,chgrp,posix_ setuid,posix_setsid,posix_setgid,apache_note,apach e_setenv,x_getuid,e_ini_file,nfo,SQL,mysql_li,t_db s,ini_get_all,fileowner,fileperms,filegroup,highli ght_file,ilegetcontents,get_dir,popen,popens,pfsoc kopen,dos_conv,apache_get_modules,crack_check,crac k_closedict,zip_read,rar_open,bzopen,bzread,bzwrit e,shellcode,posix_isatty,posix_getservbyname,escap eshellarg,hypot,pg_host,pos,posix_access,inurl,pos ix_times,posix_mknod,pclose,ps_fill,symlink,id,esc apeshellcmd Mbstring Enabled بلی آیکون در دسترس بلی
سلام
با مديريت سرور تماس بگيريد و بگيد كه Ajax رو فعال كنه براتون
Ajax با كمك php ، JS و سرور ساخته ميشه و به همه ي اين موارد بستگي داره
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)