-
مشکل در پایان نصب
سلام
به احتمال زیاد این مشکل بارها اینجا بیان شده است چون خیلی از تاپیکهای مشابه را دیدم
اما مشکل من با راهنمایی هایی که در تاپیکهای دیگه آمده بود حل نشد
من می خوام یه ساب دامین داشته باشم به همین خاطر در هاست یه سایب دامین ساختم با نام mohtava که در فایل منیجر پوشه ای با نام محتوی ساخته شد-دیتا بیسی هم با نام و کاربری مخصوص ساختم
فایلهای جوملا 1.7.0 را در این پوشه ریختم
برای نصب این آدرس را زدم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این عکس اومد:

این آدرس را زدم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رفت تو نصب-تا آخر بدون مشکل بود
تا اینجا که پیغام اومد فایل installation را پاک کنید و نمی تواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کردن کند یا یک مشکل در ایجاد فایل configuration وجود دارد ...

کدهای داده شده را داخل فایل configuration.php (که هم نامش را درست کرده بودم همون اول و هم پرمیژن 777 داده بودم)ریختم اما باز هم مشکل پابرجا بود
دفعه بعد قبل از ورود به نصب همون اول کدها را وارد فایل configuration.php کردم اما باز هم مشکل پابرجا بود
حتی یه بار رفتم سر آخر پوشه installation را دستی پاک کردم این ارور را داد:
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
حالا موندم چکار کنم.
فردا هم باید ساب دامین را تحویل بدم.چون سایت هم دولتیه مثل همیشه تحت فشار مدیران هستم
لطفاً کمک کنید
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-18-2011 09:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
کنترل پنل سایت شما دایرکت ادمین میباشد؟
ابتدا فایل index.html را در پوشه mohtava پاک کنید برای حذف
این عکس اومد:

این آدرس را زدم:
برای مورد دوم هم شما بایستیدر ابتدا ftp را بدرستی تنظیم کنید و در مرحله آخر نصب محتوای فایل confugration.php که به شما میدهد را کپی کنید و به صورت دستی فایل مربوطه را بسازید
که جستجو کنید مطالب زیادی پیدا میکنید.
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 10-18-2011 در ساعت 10:46 AM
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تمامی کارهایی که گفتید را انجام دادم(حتی تنظیم ftp)باز هم هون مشکلات قبلی.حتی پوشه installation را هم حذف نمی کنه با وجودی که پرمیژن آن هم 777 است
-
-
اطلاعات هاست را بصورت خصوصی ارسال کنید.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)