-
هاست براي سايت دانلود
با عرض سلام خدمت دوستان ميخوام يك سايت دانلود را از هاست رايگان به هاست دانلود انتقال بدم . مدير سرور ميگه بهتره يك هاست لينوكس براي سايت و يك هاست دانلود براي فايل ها بگيرم . البته قبلا هم دوستان همين نظر را داده بودن . ميخواستم ببينم روي هاست دانلود نميشه سايت سوار كرد ؟ من ميخوام از افزونه هايي دانلود استفاده كنم كه اطلاعات دانلود مشخص باشه بعد چه طوري فايل ها را در يك هاست ديگه اپ كنم ؟؟!!! دوستان ممنون ميشم بنده را راهنمايي كنيد با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-18-2011 04:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
هاستهاي دانلود از مدهاي كمتري بشتيباني مي كنند و بعضي كانفيگ ها رو ندارند.
از همه مهمتر اينكه ديتابيس ندارند
بنابر اين استفاده از اونها براي سايت امكانپذير نيست
هاست دانلود كه ميخريد مي تونيد لينكش بديد به dl.yourdomain.com و فايلها رو در اونجا بريزيد
موفق باشيد
-
-
درود ببخشيد متوجه اين كلمه نشدم " هاست دانلود كه ميخريد مي تونيد لينكش بديد به dl.yourdomain.com و فايلها رو در اونجا بريزيد " من ميخوام از طريق قسمت مديريت و از طريق افزونه جي دانلود روي دانلود ها مديريت داشته باشم . چه طوري ميتونم فايل ها را از طريق جي دانلود روي يه هاست ديگه اپ كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ميشه واضح بگيد كه متوجه بشم ؟ با تشكر
-
-
سلام
شما فایل های خودتون رو در هاست دانلود توسط نرم افزار های FTP یا هر روش دیگه ای آپلود میکنید و در jdownloads به اون ها لینک میدید.
-
-
درود
تشكر دوست عزيز . من اشنايي با نرم افزار هاي ftp ندارم . و روش كار با انها را بلد نيستم ، مقاله اي در مورد كار با اين نوع نرم افزار سراغ نداريد ؟
در اين روش من بايد مرتبط به هاست دانلود مراجعه كنم و فايل ها را اونجا اپ كنم . درسته ؟
نميشه كاري كرد كه در همون مديريت اين كار انجام بشه ؟
با تشكر
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)