-
ايجاد forum و مشكل فرم همين سايت
سلام
من مي خوام يك فرم در سايتم داشته باشم ،آيا اين جزو امكانات اوليه جوملا هست يا بايد اضافه كنم؟ و چي بايد اضافه كنم ؟
درضمن فرم اينجا هم يك مشكلي داره ،وقتي مي ري توي پوشه اشتراك ها هيچ چي نشون نمي ده ؟؟؟؟؟؟؟؟ در صورتي كه من در فرم هاي ديگه كه عضو هستم از پوشه اشتراك ها خيلي واسه صرفه جويي در وقتم استفاده مي كنم،ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-19-2011 05:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز اگر اول در انجمن جستجو می کردید زود تر به جواب می رسیدید
به 2 صورت می تونید یه فروم در سایت جوملایی خود داشته باشید
1- از افزونه های موجود برای جوملا مانند کوننا و ... استفاده کنید
2- از فروم ساز های مستقل مانند SMF یا MYBB یا phpBB یا .... استفاده کرده و اون رو در یه زیر دامنه از سایت اصلی یه یه زیر پوشه نصب کنید
بعصی از این فروم ساز های مستقل رو می شه با جوملا مجتمع کرد گرچه این کار معمولا به طور کامل انجام نمی شه
-
-
كدوم راه رو شما پيشنهاد مي كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
سلام
نیاز ها و انتظارهای شما از یه فروم باید مشخص باشه
اگر به صورت افزونه برای جوملا باشه مزایای خودش رو داره و اگر به صورت مستقل باشه باز هم مزایای خودش رو داره
امکانات فروم های به صورت افزونه برای جوملا معمولا کمتر از فروم سازهایی است که یه تیم بزرگ به طور اختصاصی بر روی اون کار می کنند ولی این عیب رو دارند که کاربران باید در 2 جا ثبت نام کنند و برای استفاده از امکانات فروم و سایت به طور جداگانه لاگین کنند
گرچه فروم های به صورت افزونه امکانات کمتری دارند ولی علاوه بر مجتمع بودن با هسته جوملا، شما می توانید از امکانات دیگر جوملا در کنار اون استفاده کنید
انتخاب این دو هم به نیاز های شما بر می گرده و هم به سلیقه شما
پیشنهاد می کنم از هر دو مورد رو روی لوکال امتحان کنید و با بررسی یکی رو انتخاب کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)