سلام.....
دوستان ..من برای نصب مامبو روی سرور باید چی کار کنم...cpanel نداره...یه سیستمی به نام directadmin هست...
مشکلم اینه که نمی دونم چه جوری فایل رو extract می کنه ...یا اصلن با مامبو کار میکنه ؟!
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید...

سلام.....
دوستان ..من برای نصب مامبو روی سرور باید چی کار کنم...cpanel نداره...یه سیستمی به نام directadmin هست...
مشکلم اینه که نمی دونم چه جوری فایل رو extract می کنه ...یا اصلن با مامبو کار میکنه ؟!
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب این رو ( نحوه کار با directadmin و امکانات آن ) باید از پشتیبانی هاستتون بپرسید ... اصولا مامبو رو هر سروری که php و mysql روی اون نصب باشه کار میکنه
هر چند
directadmin کلا پنل جالبی نیست !
با سلام
شما برای نصب مامبو به اینها نیاز دارید :
1 : سرور لینوکس یا ویندوز
2 : پشتیبانی از php
3 : پشتیبانی از MYSQL
4 : بر اساس این لینک اموزش
گمون نکنم کنترل پنل شما قابلیت extract داشته باشه.کد:http://www.site-helper.com/filemanager.html
شما میتونید فایل رو آپلودکنید و بعد با مدیر سرور خود تماس گرفته و علام کنید که میخواهید این فایل رو extract کنید.
برای منم این مشک تا حالا زیاد پیش اومده.و راحت ترین روش extract برای شما که کنترل پنلتون قادر به این کار نیباشد هست.
و سخت ترین روش هم اینه که تمامی فایلها ابتدا در کامپیوتر خو extract کرده و بعد آنها را با نرمافزار cutftp به سایت خود منتقل کنید.
یا حق
[quote author=+[محمـدی زاده]+ link=topic=3784.msg23212#msg23212 date=1167172740]
با سلام
شما برای نصب مامبو به اینها نیاز دارید :
1 : سرور لینوکس یا ویندوز
2 : پشتیبانی از php
3 : پشتیبانی از MYSQL
4 : بر اساس این لینک اموزش
گمون نکنم کنترل پنل شما قابلیت extract داشته باشه.کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما میتونید فایل رو آپلودکنید و بعد با مدیر سرور خود تماس گرفته و علام کنید که میخواهید این فایل رو extract کنید.
برای منم این مشک تا حالا زیاد پیش اومده.و راحت ترین روش extract برای شما که کنترل پنلتون قادر به این کار نیباشد هست.
و سخت ترین روش هم اینه که تمامی فایلها ابتدا در کامپیوتر خو extract کرده و بعد آنها را با نرمافزار cutftp به سایت خود منتقل کنید.
یا حق
[/quote]
دوست عزیز دایرکت ادمین خیلی عالیه
[quote author=Amir H link=topic=3784.msg23210#msg23210 date=1167172354]
خوب این رو ( نحوه کار با directadmin و امکانات آن ) باید از پشتیبانی هاستتون بپرسید ... اصولا مامبو رو هر سروری که php و mysql روی اون نصب باشه کار میکنه
هر چند
directadmin کلا پنل جالبی نیست !
[/quote]
فایل شما باید زیپ باشه
در ستون اکشن رویروی فایل زیپ کلمه extract موجوده و خیلی راحت میتونید این کار را انجام بدهید
**
دو پست شما یکی شد.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این اموزش میتونید کمک بگیرید
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)