سلام
منظوزتون رو از اين مثال نفهميدم:
لينك سايت رو هم قرار بديد تا بررسي كنيممثلاً اگه درستش اینطور باشه:
عنوان محصول
چکش
برای من اینطور است که:
عنوان محصول
چکش
موفق باشيد

سلام
منظوزتون رو از اين مثال نفهميدم:
لينك سايت رو هم قرار بديد تا بررسي كنيممثلاً اگه درستش اینطور باشه:
عنوان محصول
چکش
برای من اینطور است که:
عنوان محصول
چکش
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام خدمت آقای صفاجوینوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا من اطلاعات رو در قالب یک پیام خصوصی برای شما ارسال کردم
راستی آقای صفا جوی یه سؤال دارم:آخرین نسخه ویرچومارت ترجمه شده به فارسی رو از کجا می تونم تهیه کنم(رایگان)،اصلاً آخرین نسخه فارسی چه ورژنیه؟و آیا این نسخه که من دارم ازش استفاده می کنم خوب هست ومشکل ترجمه نداره؟
با تشکر از زحمات و الطاف شما دوست عزیز
سلام بر آقای پویان
من هم همین مشکل با فروشگاه ساز ویرچومارت رو دارم اما تا الان به هر در زدم نتونستم کاری کنم. دلیلش هم اینه که فروشگاه ساز ویرچومارت فقط ترجمه شده و سازگاری با قالب سایت نداره و به همین علت قیمت ها رو 002000 میزنه . اما من آدرس یه سایت رو بهت میدم که از فروشگاه سازه ویرچومارک استفاده میکنه و قیمت هاش درست زده شده اما یه مشکل دیگه داره و اون اینه که 00 (2 تاصفر)به قیمت ها اضافه میکنه که اون دلیلش اینه که گفتم سایت ترجمه شده به فارسی و قیمت ها بر حسب دولار و .... هست و 00 آخر در واقع پول خرد را حساب میشه . به این شکل قیمت خرده شده (25000.00)یعنی 25000 ریال میباشد . آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و حالا یه آدرس سایت دیگه بهت میدم که باز از ویرچومارت استفاده کرده و قیمت هاش کاملا
درست خرده شده و به صورت تومان هم زده شده و جای امیدواری هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و به نطرم اگر خود ویرچومارت رو هم راست چین کنی مثل ساییتت مشکل قیمتت حل میشه 00200 اما 00 اضافی داری جز راهنمایی بگیری از مسول سایت joominamarket شمارش هست تو سایت . من زنگ زدم اما تو هم بپرس و خواهشا به من هم اطلاع بده تا به نتیجه برسیم . این اطلاعات من بعد از 1 هفته بود.
حالا من یه درخواست کمک از شما دارم چه جوری سایتتون را RTL کردید من الان سایتم فارسی هست اما فکر میکنم قالبم RTL نیست direction:rt ؟؟؟؟؟؟؟ تو css ها دستور direction:rt گذاشتی ؟ اگه آره کدوم قسمت ممنون میشم راهنمایی کنی .
ویرایش توسط saeedkhakbaz : 10-20-2011 در ساعت 06:46 AM
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط saeedkhakbaz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید به مدیریت قالب ها رفته و به قسمت ویرایش css بروید و پس از آن در فایل های css موجود عبارت direction:rtl; را در بین کدها قرار دهید.من خودم برای این کار اون عبارت را در چند نقطه قرار می دم.البته جایی خونده بودم که مکان قرار دادن اون عبارت در بلوک body هستش ولی اینکار رو کردم نشد و علاوه بر اونجا تو دو سه جای دیگه قرار دادم و در نهایت درست شد.((فقط یادتون باشه پس از تایپ اون حتماً از سمیکالون استفاده کنید))
علاقه مندی ها (Bookmarks)